100TL Windows 11 + Office key önerisi

pustO

Hectopat
Daha fazla  
Sadece Windows 11 veya Windows 11 + ms Office key almak için önerebileceğiniz bir yer var mı? 100TL'yi aşmazsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sağlam lisans üzerinden Windows 10 retail key aldım şuanda Windows 11 yükseltmesi geldi ama yükseltmiyorum tabi denedim geri döndüm key gerçekten retail olarak geliyor.

Trendyol'dan 2 ay önce 29 TL'ye Windows 10 lisans aldım Windows 10 lisansları W11 de de geçerli direk temiz kurulum W11 ISO dosyası ile kurulum yaptım hiç sıkıntı yok.

Office için para ödemeyin AÖF mail kullananlar için ömür boyu tüm Office uygulamaları + 1TB OneDrive bulut depolama alanı ücretsiz.

Sizin yoksa bile akrabalarınızdan illaki AÖF'lü biri vardır onun maili ile kurun aktif edin ve hep en güncel sürümün tadını çıkarın.

Trendyol'dan 2 ay önce 29 TL'ye Windows 10 lisans aldım Windows 10 lisansları W11 de de geçerli direk temiz kurulum W11 ISO dosyası ile kurulum yaptım hiç sıkıntı yok.

Office için para ödemeyin AÖF mail kullananlar için ömür boyu tüm Office uygulamaları + 1TB OneDrive bulut depolama alanı ücretsiz.

Sizin yoksa bile akrabalarınızdan illaki AÖF'lü biri vardır onun maili ile kurun aktif edin ve hep en güncel sürümün tadını çıkarın.
Okuduğum Üniversite ücretsiz olarak Office veriyor, bilginiz için teşekkürler, ancak Windows'a okul hesabımı girmem gerekiyor ve okul hesabı Windows işlemlerimi kısıtlıyor maalesef

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı