100TL'ye Gamepad tavsiyesi

ghostnet

Kilopat
Selam Arkadaşlar,

Ben konsol alacaktım ama aklıma iyi bir fikir geldi buda oyunlardaki konsol hazzını ve tecrübesini almak için bilgisayara gamepad ile oyunları oynamaya karar verdim.
Bütçem çok zorlasanız 100TL ama bu fiyata gerek yok ve elini terlemeyecek ve titreşim özelliği bulunan bir öneride bulunabiliriniz.
Ben idareten 20TL'ye bir Snopy gamepad almıştım beni en çok etkileyen titreşim oldu ondan dolayı titreşimli olmasını istiyorum.
Ayrıca kablosuz olsun diye bir takıntım yok.

Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech F710 çok iyidir. Titreşim de var. Tam da 100 lira Vatan ve Teknosa ortalaması.

O da f510 ile sadece kablosuz özelliği ile ayrılıyor, buda benim için önemli değil sadece fark buysa bunu da alabilirim.

- - - Güncellendi - - -

O da f510 ile sadece kablosuz özelliği ile ayrılıyor, buda benim için önemli değil sadece fark buysa bunu da alabilirim.

o zaman buradan f710'u alıyorum elime para geçince.

http://www.gold.com.tr/logitech-f710-nano-kablosuz-gamepad_u

- - - Güncellendi - - -

o zaman buradan f710'u alıyorum elime para geçince.

Logitech F710 Nano Kablosuz Gamepad - Gold.com.tr

Tavsiye etmem f710 u 6. ay oldu sürekli takılıyor. 1 metre uzaklaş takılma yapıyor. F510, Xbox 360 gamepad alabilirsin veya xbox one gamepadi bekleyebilirsin.

Bildiğim kadarıyla x box 360 kolunu pc ye tanıtmak için ayrı bir adaptör satılıyor oda 50tl civarıydı herhâlde Xbox kolda 100 t den toplam 150 tlye çıkıyor, Xbox 360 kolunu dire taktığımda çalışabilecek bir Xbox 360 kolu varsa alabilirim.
İçinde adaptörü olan paketler 120 lira civarı satılıyor. Kablolu versiyonu da 80 lira civarı bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı