100TL'ye Kadar Mouse Tavsiyesi

Birkac gun once g300s satin aldim. Indirimleri takip edersen 70 tl civari fiyata alabilirsin.Gelelim kullanimina performansina , tutusu saglamligi kalitesi performansi cok iyi . Ben bircok kez arastirma yaptim max 100tl fiyatli mouselerde en iyisi g300s . Tavsiye ederim .

Ben de logitech G300s mouse kullanıyorum. Kablosu aşırı uzun olması dışında ve orta tekerleğin basma hissi çok sert olması dışında herhangi bir sorunum yok. Memnunum.

Bu fiyata Everest mi alacağım. Everest ve Frisby çöp markalar.
Aslında bana biraz şans işi gibi geliyor. Önerdiğim mouse'u 9 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı, ek olarak normal kullanan birisi değilim sinirlendim mi vururum fırlatırım yine iyi dayanıyor bana :) . Ayrıca harika özellikler sunmakta 8200 Dpi, Dpi rengini değiştirme vs. özellikler. Tek sıkıntısı kablo kalitesi bence. Fikir beyan ettim, umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı