100TL'ye Kadar Mouse Tavsiyesi

Makaleler
6
Daha fazla  
Beyler ben oyun için mouse alacağım. 100TL'ye kadar çıkabilirim. Aklımda G300S var. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Birkac gun once g300s satin aldim. Indirimleri takip edersen 70 tl civari fiyata alabilirsin.Gelelim kullanimina performansina , tutusu saglamligi kalitesi performansi cok iyi . Ben bircok kez arastirma yaptim max 100tl fiyatli mouselerde en iyisi g300s . Tavsiye ederim .

Ben de logitech G300s mouse kullanıyorum. Kablosu aşırı uzun olması dışında ve orta tekerleğin basma hissi çok sert olması dışında herhangi bir sorunum yok. Memnunum.

Teşekkürler. Konu kapanabilir. Logitech G300S alacağım. Aldığım zaman incelemesi gelecek.

Bu fiyata Everest mi alacağım. Everest ve Frisby çöp markalar.
Aslında bana biraz şans işi gibi geliyor. Önerdiğim mouse'u 9 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı, ek olarak normal kullanan birisi değilim sinirlendim mi vururum fırlatırım yine iyi dayanıyor bana . Ayrıca harika özellikler sunmakta 8200 Dpi, Dpi rengini değiştirme vs. özellikler. Tek sıkıntısı kablo kalitesi bence. Fikir beyan ettim, umarım yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…