Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #11 ArdaFRKN dedi: Amazon.com.tr Aşağı kaydırırken bu fareyi de gördüm. Bunu da önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... O da olur Logitech M90'a da bakabilirsin. Bunlar her ne kadar ışıksız da olsa ucuz olanlarından daha dayanıklı oldukları kesin.
ArdaFRKN dedi: Amazon.com.tr Aşağı kaydırırken bu fareyi de gördüm. Bunu da önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... O da olur Logitech M90'a da bakabilirsin. Bunlar her ne kadar ışıksız da olsa ucuz olanlarından daha dayanıklı oldukları kesin.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 8 Eylül 2022 #12 @Gwenwin in unodui Son soru olarak laptopta harici klavye rahat olur mu?
Gwenwin in unodui Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #13 ArdaFRKN dedi: @Gwenwin in unodui Son soru olarak laptopta harici klavye rahat olur mu? Genişletmek için tıkla... A4 Tech F1010 Kablolu Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz A4 Tech F1010 Kablolu Klavye Mouse Seti fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech F1010 Kablolu Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, 281,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-a4-tech-fg1010-kablosuz-fiyati,514081872.html Bana laptop klavyesi yetiyordu. Kablosuz olarak kullanırsan klavye ve fareyi daha rahat olur sanırım
ArdaFRKN dedi: @Gwenwin in unodui Son soru olarak laptopta harici klavye rahat olur mu? Genişletmek için tıkla... A4 Tech F1010 Kablolu Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz A4 Tech F1010 Kablolu Klavye Mouse Seti fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech F1010 Kablolu Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, 281,90 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-a4-tech-fg1010-kablosuz-fiyati,514081872.html Bana laptop klavyesi yetiyordu. Kablosuz olarak kullanırsan klavye ve fareyi daha rahat olur sanırım
Laudatory Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 419 Çözümler 2 8 Eylül 2022 #14 ArdaFRKN dedi: Amazon.com.tr Aşağı kaydırırken bu fareyi de gördüm. Bunu da önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Benim var bu mouse dan hala çalışıyor 5 yılı vardır ama başka mouse kullanıyorum şuan efsane mouse kendisi uzun ömürlülük konusunda. Dosya Ekleri IMG_20220908_211132.jpg 48,1 KB · Görüntüleme: 35
ArdaFRKN dedi: Amazon.com.tr Aşağı kaydırırken bu fareyi de gördüm. Bunu da önerir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Benim var bu mouse dan hala çalışıyor 5 yılı vardır ama başka mouse kullanıyorum şuan efsane mouse kendisi uzun ömürlülük konusunda.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 8 Eylül 2022 #15 @Gwenwin in unodui @Laudatory Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. Eski dizüstü bilgisayarımın klavyesini buna takmayı deneyeceğim. Takamazsam veya işe yaramazsa A4 Tech klavyeyi alacağım. Umarım işe yarar da almam gerekmez. Konuyu yoklayayım dedim 2 katı falan olmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
@Gwenwin in unodui @Laudatory Yardımınız için teşekkürler arkadaşlar. Eski dizüstü bilgisayarımın klavyesini buna takmayı deneyeceğim. Takamazsam veya işe yaramazsa A4 Tech klavyeyi alacağım. Umarım işe yarar da almam gerekmez. Konuyu yoklayayım dedim 2 katı falan olmuş.