10100 sistem iyi mi?

Can Jr

Femtopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
CAD/CAM
Aşağıdaki resimdeki sistemi almayı düşünüyorum. GameGaraj'dan hazır sistem alacaktım fakat fiyatı uçtu gitti ben alana kadar. 3050 Ti çıkınca Bulgaristan'dan alacağım yaza doğru gidince. i3-10100 veya i5-10400 hangisi olmalı karar vermedim. Sizce nasıl olmuş? Fiyat oynamadan daha iyi yapılabilir mi? Kasa belki daha ucuz olabilir ama bulamadım daha ucuzunu 80+ psu ile birlikte.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 97
Aşağıdaki resimdeki sistemi almayı düşünüyorum. GameGaraj'dan hazır sistem alacaktım fakat fiyatı uçtu gitti ben alana kadar. 3050 Ti çıkınca Bulgaristan'dan alacağım yaza doğru gidince. i3-10100 veya i5-10400 hangisi olmalı karar vermedim. Sizce nasıl olmuş? Fiyat oynamadan daha iyi yapılabilir mi? Kasa belki daha ucuz olabilir ama bulamadım daha ucuzunu 80+ psu ile birlikte.
10400F bu fiyatta kesinlikle daha iyi, ancak dahili GPU gerekiyorsa fiyat artacağı için isterseniz 10100'de tatmin eder.

Önerebileceğiniz kasa+psu var mı benim seçtiğimle aynı fiyatta veya daha ucuz?

Arkadaşın önerdiği PSU ve ZALMAN S3 kasa tavsiye ederim.

Dediğiniz gibi güncelledim alacaklarımı. Bu ikisinden hangisi daha iyi sizce?

Dediğiniz gibi güncelledim alacaklarımı. Bu ikisinden hangisi daha iyi sizce?

Yanlış okumadıysam, Bıostar' da platform AMD yazıyor değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı