Teşekkürler. i5 alacağım galiba işlemciyi i3'ten vazgeçtim. Biraz araştırdım. i5 10400 ile o anakart 2666mhz'de çalıştırıyormuş ramleri. Birkaç yerde böyle bir yazı okudum. diğeri de öyle mi acaba?
Teşekkürler. i5 alacağım galiba işlemciyi i3'ten vazgeçtim. Biraz araştırdım. i5 10400 ile o anakart 2666MHz'de çalıştırıyormuş RAM'leri. Birkaç yerde böyle bir yazı okudum. Diğeri de öyle mi acaba?
Peki daha yüksek hızda çalıştırmak için hangi anakartı almam gerekir? H410 modellerine mi has bir durum bu yoksa tüm intel anakartları için mi? Anakartın kullanım klavuzunda 2933Mhz yazıyor ama olmuyor deniyor. Hiç anlamadım doğrusu.
Peki daha yüksek hızda çalıştırmak için hangi anakartı almam gerekir? H410 modellerine mi has bir durum bu yoksa tüm intel anakartları için mi? Anakartın kullanım klavuzunda 2933Mhz yazıyor ama olmuyor deniyor. Hiç anlamadım doğrusu.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!