berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.092 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2022 #2 Normal. Artı 0 Eksi
KS KS Agesttw Centipat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2022 #3 csgo oynarken işlemci %70 %80 oluyar ama ekran kartı sabit %20 %30 çalışıyor ve oyunda aşırı bir drop oluyor o yüzden bi tedirgin oldum berat3636 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
csgo oynarken işlemci %70 %80 oluyar ama ekran kartı sabit %20 %30 çalışıyor ve oyunda aşırı bir drop oluyor o yüzden bi tedirgin oldum berat3636 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla...
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.092 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mart 2022 #4 Agesttw dedi: CS:GO oynarken işlemci %70 %80 oluyar ama ekran kartı sabit %20 %30 çalışıyor ve oyunda aşırı bir drop oluyor o yüzden bir tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... FurMark skoru normal ama oyunda normal değil o zaman. İşlemci yetersiz. Daha iyi bir işlemci almanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Agesttw dedi: CS:GO oynarken işlemci %70 %80 oluyar ama ekran kartı sabit %20 %30 çalışıyor ve oyunda aşırı bir drop oluyor o yüzden bir tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... FurMark skoru normal ama oyunda normal değil o zaman. İşlemci yetersiz. Daha iyi bir işlemci almanız gerekiyor.
Extramemes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.109 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #5 Agesttw dedi: CS:GO oynarken işlemci %70 %80 oluyar ama ekran kartı sabit %20 %30 çalışıyor ve oyunda aşırı bir drop oluyor o yüzden bir tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla CS:GO işlemci tabanlı bir oyun ekran kartı kullanımını arttırabilmek için oyun içi görüntü ayarlarını arttırmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Agesttw dedi: CS:GO oynarken işlemci %70 %80 oluyar ama ekran kartı sabit %20 %30 çalışıyor ve oyunda aşırı bir drop oluyor o yüzden bir tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla CS:GO işlemci tabanlı bir oyun ekran kartı kullanımını arttırabilmek için oyun içi görüntü ayarlarını arttırmayı deneyebilirsin.
KS KS Agesttw Centipat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mart 2022 #6 Extramemes dedi: Bildiğim kadarıyla CS:GO işlemci tabanlı bir oyun ekran kartı kullanımını arttırabilmek için oyun içi görüntü ayarlarını arttırmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir deneyim tüm ayarları fulledim ama gende % 20 gibi bir değerde çalışıyor ve drop oluyor 2 haftadır bununla uğraşıyorum sadece csgo da değil çoğu oyunda böyle Artı 0 Eksi
Extramemes dedi: Bildiğim kadarıyla CS:GO işlemci tabanlı bir oyun ekran kartı kullanımını arttırabilmek için oyun içi görüntü ayarlarını arttırmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir deneyim tüm ayarları fulledim ama gende % 20 gibi bir değerde çalışıyor ve drop oluyor 2 haftadır bununla uğraşıyorum sadece csgo da değil çoğu oyunda böyle