10100F için soğutucu önerisi

shankssann

Megapat
Arkadaşlar elimde 3 senelik sistemimin işlemcisi RX 580 ile rahat rahat gidiyor idi. Geçen gün 9060XT aldım işlemci yetiyor lakın bu sefer yüksek kullanımdan ötürü ısınmaya başladı. Bir soğutucu tavsiye eder misiniz? Kule tipi düşünüyorum. Kasam Zalman Z3 Plus. Bütçem 2000 TL gibi bir şey ayırdım. İleriye dönük olursa sevinirim seneye nasip SE yeni bir sistem toplayacağım.

Sessiz olması öncelikli benim için.

Hocam bu fiyatlarda sivi sogutucular tehlike arz ediyor bence Thermalright Phantom Spirit 120 SE modelini aldim 240mmlere tas cikartiyor diyebilirim.
Duzenleme: Kasa modelinizi yeni fark ettim onerdigim sogutucu her kasaya uzunluk olarak sigmayabiliyor bir kontrol etmenizde fayda var.
Kendim Corsair 3000D kullanıyorum 140mm fan destekli cam ile kule tipinin arasinda 2-3 parmaklik yer var sanirsam goz karari.
Kasaniz 160mm CPU sogutucu destekliyormus kagit ustunde. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ise 154mm yukseklige sahip.
Ornek bir video bu arada karsisindaki 240mm 4-5bin TL civarinda oldugunu unutmamak gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…