stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.462 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #31 O olay ekran kartlarında oldu hocam, işlemciniz için öyle bir şey yok 600-700 TL civarı.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 27 Şubat 2021 #32 Jotariel dedi: Birisi alınan tarihi bırakmasına rağmen 5 ay geçmişse diyor, birisi i5 10100F üretti daha neler göreceğiz. Şuan ki piyasaya göre 700 lira ideal rakamdır. Genişletmek için tıkla... İ5 10100 f'in patent hakkını alıcam.
Jotariel dedi: Birisi alınan tarihi bırakmasına rağmen 5 ay geçmişse diyor, birisi i5 10100F üretti daha neler göreceğiz. Şuan ki piyasaya göre 700 lira ideal rakamdır. Genişletmek için tıkla... İ5 10100 f'in patent hakkını alıcam.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Şubat 2021 #33 Emooom dedi: Ekran kartın ne ve neden satıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu bizi ilgilendiren bir soru değil bunu biz soramayız satıcı istediği gibi satar. Lütfen gereksiz sorularla konu sahibini yormayalım.
Emooom dedi: Ekran kartın ne ve neden satıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu bizi ilgilendiren bir soru değil bunu biz soramayız satıcı istediği gibi satar. Lütfen gereksiz sorularla konu sahibini yormayalım.
Funny Kilopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 199 27 Şubat 2021 #34 Emooom dedi: Ekran kartın ne ve neden satıyorsun? Yazmaz olaydım alay konusu oldum. Genişletmek için tıkla... 10400F'e geçtiğim için satıyorum. Konu ile alakası yok ama yine de söyleyeyim. RX 5500 XT.
Emooom dedi: Ekran kartın ne ve neden satıyorsun? Yazmaz olaydım alay konusu oldum. Genişletmek için tıkla... 10400F'e geçtiğim için satıyorum. Konu ile alakası yok ama yine de söyleyeyim. RX 5500 XT.
v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #35 Emooom dedi: Ekran kartın ne ve neden satıyorsun? Yazmaz olaydım alay konusu oldum. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartıyla sorunun ne ilgisi var anlamadım.
Emooom dedi: Ekran kartın ne ve neden satıyorsun? Yazmaz olaydım alay konusu oldum. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartıyla sorunun ne ilgisi var anlamadım.
Funny Kilopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 199 27 Şubat 2021 #36 stvwolf dedi: O olay ekran kartlarında oldu hocam, işlemciniz için öyle bir şey yok 600-700 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Medimarkt şu an 790'a satıyor. Ardı gelen sitelerde ise 950'den başlıyor. Bir anormallik var bence.
stvwolf dedi: O olay ekran kartlarında oldu hocam, işlemciniz için öyle bir şey yok 600-700 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Medimarkt şu an 790'a satıyor. Ardı gelen sitelerde ise 950'den başlıyor. Bir anormallik var bence.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #37 Jotariel dedi: Bu bizi ilgilendiren bir soru değil bunu biz soramayız satıcı istediği gibi satar. Lütfen gereksiz sorularla konu sahibini göre. Genişletmek için tıkla... Oan göre yardımcı olabiliriz. Maddi bir problem değil ise tabii. Ben satma demiyorum. Öneride bulunabilirim ona göre. v1ncent dedi: Hocam ekran kartıyla sorunun ne ilgisi var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Genel olarak sistem için dedim. Darboğaz yani.
Jotariel dedi: Bu bizi ilgilendiren bir soru değil bunu biz soramayız satıcı istediği gibi satar. Lütfen gereksiz sorularla konu sahibini göre. Genişletmek için tıkla... Oan göre yardımcı olabiliriz. Maddi bir problem değil ise tabii. Ben satma demiyorum. Öneride bulunabilirim ona göre. v1ncent dedi: Hocam ekran kartıyla sorunun ne ilgisi var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Genel olarak sistem için dedim. Darboğaz yani.
Funny Kilopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 199 28 Şubat 2021 #38 stvwolf dedi: O olay ekran kartlarında oldu hocam, işlemciniz için öyle bir şey yok 600-700 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Akakce'yi bidaha kontrol et şu an. Kampanya var diye ucuzdu mediamarkt'ta.
stvwolf dedi: O olay ekran kartlarında oldu hocam, işlemciniz için öyle bir şey yok 600-700 TL civarı. Genişletmek için tıkla... Akakce'yi bidaha kontrol et şu an. Kampanya var diye ucuzdu mediamarkt'ta.