1024x768 kayıt nasıl yapılır?

AZAMAZAH

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, oyunu 1024x768 çözünürlükte oynuyorum ama bu şekilde oynarken kayıt almaya çalıştığımda kenarlarda siyah boşluklar kalıyor. Nasıl tam ekran 1024x768 kayıt alabileceğim hakkında bilgisi olan var mı? Oyun dışı normalde kullandığım çözünürlük 1920x1080.

Farklı kayıt programları denedim ama hepsinde aynı. AMD ekran kartı kullanıyorum, AMD'nin yazılımından ayarlanabiliyorsa iyi olur, başka bir program indirmek zorunda kalmam.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela hangi program. Doğrudan o şekilde kayıt yapmam mümkün değil mi?
Mümkün değil, hangi çözünürlükte kayıt ettiyseniz o çözünürlükle izlediğinizde siyah bar olmaz. Bu yüzden çözünürlüğü izlediğin ekrana adapte etmeniz gerek. Capcut önerebilirim ücretsiz olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginiz için teşekkür ederim ama dediğiniz yöntem işe yaramadı, bu videoda anlatılan şey benim sorunumu maalesef çözmüyor, yine de vakit ayırdığınız için sağolun

İyi günler, oyunu 1024x768 çözünürlükte oynuyorum ama bu şekilde oynarken kayıt almaya çalıştığımda kenarlarda siyah boşluklar kalıyor. Nasıl tam ekran 1024x768 kayıt alabileceğim hakkında bilgisi olan var mı? Oyun dışı normalde kullandığım çözünürlük 1920X1080.

Farklı kayıt programları denedim ama hepsinde aynı. AMD ekran kartı kullanıyorum, AMD'nin yazılımından ayarlanabiliyorsa iyi olur, başka bir program indirmek zorunda kalmam.

Teşekkürler.

OBS programından video ayarları kısmından 1024×768 seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı