102k ile üniversite önerisi

irreproachable

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2020
Mesajlar
479
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 102K ile sayısalda İstanbul içinde olacak şekilde tam burslu ya da yıllık en fazla 100k ücreti olan bilgisayar, makine veya elektrik elektronik, endüstri mühendisliği önerileriniz nelerdir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul Beykent Üniversitesine bakabilirsiniz. Sanırım orada makine mühendisliği bölümü yeni açılmış da eğer ödeyecek maddi durumunuz yoksa vakıf üniversitesine gitmemenizi tavsiye ederim. Ücret konusunda ne yapacakları belli olmaz ve ücreti ödemekte sorun yaşayacak olursanız da eğitim hayatınız boş yere aksamış olacak.
 
İstanbul beykent üniversitesine bakabilirsiniz. Sanırım orada makine mühendisliği bölümü yeni açılmış da eğer ödeyecek maddi durumunuz yoksa vakıf üniversitesine gitmemenizi tavsiye ederim. Ücret konusunda ne yapacakları belli olmaz ve ücreti ödemekte sorun yaşayacak olursanız da eğitim hayatınız boş yere aksamış olacak.

Aslinda maddi açıdan problem olmaz ama sadece çok para vermek istemiyorum çünkü bana göre koç sabancı Bilkent dışında okulların çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
 
@irreproachable anlıyorum da onların da ücretleri malum. Beykent, Yeditepe gibi üniversitelere bakabilirsiniz. %50 bursla gidebilirsiniz belki. Bu verilere de YÖK Atlası sitesinden erişebilirsiniz. YÖK'ün kendi sitesidir.
 
Rica ederim, hayırlı tercih zamanı ve üniversite hayatı diliyorum. Hangi üniversite gelirse konuya yazmayı unutmayın :) Merak etmedim değil.
 
Rica ederim, hayırlı tercih zamanı ve üniversite hayatı diliyorum. Hangi üniversite gelirse konuya yazmayı unutmayın :) merak etmedim değil.

Tabii ki hem tercih listemi hem de gelen yeri yazacağım.

Rica ederim, hayırlı tercih zamanı ve üniversite hayatı diliyorum. Hangi üniversite gelirse konuya yazmayı unutmayın :) merak etmedim değil.

Hocam 2. tercihim geldi ıstinye'ye 100k ile giremedim bolum gecen sene 140k ile kapamıştı onun yerine 2. sıradaki altınbaş geldi o da geçem sene 135k ile kapamış. Hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı