Arkadaşlar, hangi ayarlar bunlar? Ne yaparsam yapayım yükü bir türlü azaltamıyorum, işlemci sürekli %90 ve üstü kullanımda oluyor. Acaba ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum?
10300H.
RTX 2060, 10300H çift kanal 32 GB RAM. Çözünürlüğü 1080P ayarları Ultra da yapsam, çözünürlüğü 2K'da yapsam bu işlemci hep %90 ve üstü kullanımda oluyor.
RTX 2060, 10300H çift kanal 32 GB RAM. Çözünürlüğü 1080p ayarları Ultra da yapsam, çözünürlüğü 2K'da yapsam bu işlemci hep %90 ve üstü kullanımda oluyor.
Warzone'un optimizasyonu çok kötü ve sanırsam oyun 150 kişi ile oynanıyor. Bu tür oyunlarda işlemci önemlidir ve Warzone gibi optimizasyonu berbat ve 150 kişi ile oynanan bu oyunun işlemciyi %90 kullanması normal.
Warzone'un optimizasyonu çok kötü ve sanırsam oyun 150 kişi ile oynanıyor. Bu tür oyunlarda işlemci önemlidir ve Warzone gibi optimizasyonu berbat ve 150 kişi ile oynanan bu oyunun işlemciyi %90 kullanması normal.
Aynı sistemle 1440P, DLSS Balanced ayarlarda bu tarz kullanımlar olmuyor baktığım kadarıyla. Sanırsam en iyisi 2 hafta içinde servise yollamak ve bahaneler bulup iade etmek. Bu sorun PUBG'de de var, Destiny 2'de de var, Fortnite'da da var.
Aynı sistemle 1440p, DLSS Balanced ayarlarda bu tarz kullanımlar olmuyor baktığım kadarıyla. Sanırsam en iyisi 2 hafta içinde servise yollamak ve bahaneler bulup iade etmek. Bu sorun PUBG'de de var, Destiny 2'de de var, Fortnite'da da var.