uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 19 Mart 2022 #1 RAM 8 Ekran kartı mx330 İşlemci i5-1035G1 CPU @ 1.00GHz 1.19 GHz +50 FPS alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 O ekran kartı ile oyun en son açılmıyordu. Bozuk.
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 19 Mart 2022 #3 Schentienel dedi: O ekran kartı ile oyun en son açılmıyordu. Bozuk. Genişletmek için tıkla... Şuanlık düzelttim gibi görünüyor droplar kalktı. Schentienel dedi: O ekran kartı ile oyun en son açılmıyordu. Bozuk. Genişletmek için tıkla... Bu oyun mx330 ile açılmıyor mu?
Schentienel dedi: O ekran kartı ile oyun en son açılmıyordu. Bozuk. Genişletmek için tıkla... Şuanlık düzelttim gibi görünüyor droplar kalktı. Schentienel dedi: O ekran kartı ile oyun en son açılmıyordu. Bozuk. Genişletmek için tıkla... Bu oyun mx330 ile açılmıyor mu?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 19 Mart 2022 #4 Biri 940MX ile 30-40 FPS civarında oynayabilmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin MX330 GTX 1050 Ti'nin bir tık altı. Akıcı oynayabilemeniz gerekiyor.
Biri 940MX ile 30-40 FPS civarında oynayabilmiş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sizin MX330 GTX 1050 Ti'nin bir tık altı. Akıcı oynayabilemeniz gerekiyor.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #5 uuua dedi: Şuanlık düzelttim gibi görünüyor droplar kalktı. Bu oyun mx330 ile açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef açılmıyordu ben denedğimde. EAC'den sonra direkt oyun kapanıyordu.
uuua dedi: Şuanlık düzelttim gibi görünüyor droplar kalktı. Bu oyun mx330 ile açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef açılmıyordu ben denedğimde. EAC'den sonra direkt oyun kapanıyordu.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 19 Mart 2022 #6 uuua dedi: Şu anlık düzelttim gibi görünüyor droplar kalktı. Bu oyun MX330 ile açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Muhtelemen kendi hatası. DLL hatası vb. almış olmalı.
uuua dedi: Şu anlık düzelttim gibi görünüyor droplar kalktı. Bu oyun MX330 ile açılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Muhtelemen kendi hatası. DLL hatası vb. almış olmalı.
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 836 Çözümler 1 19 Mart 2022 #7 Schentienel dedi: Maalesef açılmıyordu ben denedğimde. EAC'den sonra direkt oyun kapanıyordu. Genişletmek için tıkla... Sende mx330'mü var? Sende de her oyunda fps drop varmıydı?
Schentienel dedi: Maalesef açılmıyordu ben denedğimde. EAC'den sonra direkt oyun kapanıyordu. Genişletmek için tıkla... Sende mx330'mü var? Sende de her oyunda fps drop varmıydı?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #8 uuua dedi: Sende mx330'mü var? Sende de her oyunda fps drop varmıydı? Genişletmek için tıkla... Oyuna giremedim hocam .Oyun EAC ekranından sonra kapanıyor. Oyun yapımcısıyla görüştüm desteklenmemiş dedi unreal engine için epic'e yönlendirdi. Hououin Kyouma dedi: Muhtelemen kendi hatası. DLL hatası vb. almış olmalı. Genişletmek için tıkla... Oyunu 50 defa indirip tekrar yükledim ve dosyaları doğruladım. Steam sayfasında aynı hatayı yaşayan kişiler de var.
uuua dedi: Sende mx330'mü var? Sende de her oyunda fps drop varmıydı? Genişletmek için tıkla... Oyuna giremedim hocam .Oyun EAC ekranından sonra kapanıyor. Oyun yapımcısıyla görüştüm desteklenmemiş dedi unreal engine için epic'e yönlendirdi. Hououin Kyouma dedi: Muhtelemen kendi hatası. DLL hatası vb. almış olmalı. Genişletmek için tıkla... Oyunu 50 defa indirip tekrar yükledim ve dosyaları doğruladım. Steam sayfasında aynı hatayı yaşayan kişiler de var.