Merhaba APU sistem topluyorum şu an anakart B460M-A PRO ve işlemci i5 10400. Bu sisteme 8 GB RAM yeterli olur mu yoksa bir anda 2*8 RAM takılmalı mı?
Ekran kartı yok iken RAM'ler APU sisteme ne kadar yardımcı oluyor?
RAM'ler iyi ancak sadece RGB olduğu için o kadar para verecek misin gerçekten?
Neredeyse 200 TL daha aşağısına RGB'si olmayan ama iyi RAM'ler bulunabiliyor.
Merhaba APU sistem topluyorum şu an anakart B460M-A PRO ve işlemci i5 10400. Bu sisteme 8 GB RAM yeterli olur mu yoksa bir anda 2*8 RAM takılmalı mı?
Ekran kartı yok iken RAM'ler APU sisteme ne kadar yardımcı oluyor?
Her şey için çok mu geç bilmiyorum ama APU için hd graphics çok sağlıklı bir tercih olmaz hocam. Oyun oynama niyetiyle HD graphics APUsu yapıyorsanız üzülme ihtimaliniz çok yüksek. Ekran kartı alıncaya kadar idare etsin diyorsanız okay.
Her şey için çok mu geç bilmiyorum ama APU için hd graphics çok sağlıklı bir tercih olmaz hocam. Oyun oynama niyetiyle HD graphics APUsu yapıyorsanız üzülme ihtimaliniz çok yüksek. Ekran kartı alıncaya kadar idare etsin diyorsanız okay.
Her şey için çok mu geç bilmiyorum ama APU için HD Graphics çok sağlıklı bir tercih olmaz hocam. Oyun oynama niyetiyle HD Graphics APU'su yapıyorsanız üzülme ihtimaliniz çok yüksek. Ekran kartı alıncaya kadar idare etsin diyorsanız okay.
RAM'ler iyi ancak sadece RGB olduğu için o kadar para verecek misin gerçekten?
Neredeyse 200 TL daha aşağısına RGB'si olmayan ama iyi RAM'ler bulunabiliyor.