10400F 1650S sistem nasıldır?

Dediğim gibi. Ucuz 2. el bir ekran kartı alıp stok sorunu düzelince daha iyisini alabilirsiniz. Çünkü şuan ekran kartları ciddi pahalı. Eskiden (Ekim gibi) bu fiyata i5+1660S topluyorduk.
Hocam moralim bozuldu şimdi 10400f ve 1650super hiç iyi bir ikili değil mi yani kaç zamandır böyle sistem arıyodum boşuna mı yani ;(

Hocam moralim bozuldu şimdi 10400f ve 1650super hiç iyi bir ikili değil mi yani kaç zamandır böyle sistem arıyodum boşuna mı yani ;(

Ben kötü demedim. Pahalı dedim. Çoğu oyunu Ultra'da 45 FPS akıcı oynatır. Sistem kasa dışında iyi ancak ben stok sorunu düzelince 1660S alıp Ultra 1080p 80 FPS'i deneyimleyebilirsiniz diye bekleyin dedim. Ancak bu sistemin kasası cidden hava almıyor, sistemi boğar. Hiç olmadı 1650S ile idare edersiniz daha sonra satıp 500TL ekleyip 1660S alırsınız. Başka sistemlere yönelin derim. Bulabilirsem atarım bende.

Şöyle bir sistem var;
Aquarius 5T-10 | Game Garaj

• Bu ayarları yaptığınızda 5000TL oluyor. Bir de kendiniz sonradan 500GB A2000 alıp takarsanız (çok kolay bir işlem) 5600TL gibi bir fiyat oluyor.​

• Sistemin PSU'su düşük-orta seviye ancak sorun yaşayan kimseyi görmedim. 2 Yıl garantisi bitmeden değiştirmeye gerek yok.​

• GameGaraj oldukça güvenilirdir. Bu forumdada alış veriş yapanlar çok ve memnunlar.​

• 1650S ve 1650 farkını anlamanız için şu video yeterli olur;​

• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• 20FPS bir fark var ancak o farkı da 1-2 ayarı kısarak dengeleyebilirsiniz.​

Sizin FPS değerleriniz biraz daha düşük olacaktır ancak orta-yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız.

Son düzenleme:
Hocam 1660superi eskiden olduğu gibi 2200-2500lira gibi fiyatlardan en erken ne zaman bulabilirim sizce bir fikriniz tahmininiz var mı peki?

Hocam 1660 Super'i eskiden olduğu gibi 2200-2500LIRA gibi fiyatlardan en erken ne zaman bulabilirim sizce bir fikriniz tahmininiz var mı peki?

En erken Haziran. Ama 2022 başında kesin çözülür. Çin şu an tatilde Şubatın sonuna kadar ve hiçbir şey üretilmiyor. Toparlanması 2-3 ay alır. O yüzden en erken haziran.

Şöyle anlatayım;

• Şubat: Herkes evine gidecek ve hiçbir üretim olmayacak. Bu süreçte işten ayrılanlar olacak.

• Mart: İşler başlayacak ama kişi sayısının toparlanması daha çok zaman alacak.

• Nisan: Kişi sayısı yeterli düzeye gelecek ve üretimler başlayacak.

• Mayıs: Mining yüzünden ve korona yüzünden artan ekran kartı talepleri için hızlı şekilde ekran kartları üretilecek.

• Haziran: Eğer kripto paralar son hız artmaya devam etmezse stoklar yavaş yavaş kendine gelecek ve fiyatlar düşmeye başlayacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…