10400F, Z490 PRO anakart, 3060 Ti, 3200 MHz RAM. Bu anakarta K serisi işlemci al demeyin, şu anki bütçeme ve ileriye dönük bir sistem topladım. Ayrıca bu sisteme kasa ve stok fan yetersiz olursa hava soğutma önerisi verebilir misiniz?
Monitör? Hangi çözünürlükte kullanacaksınız?
Şuan için psu seçmedim ama büyük ihtimalle kasa içinde alıcam psu yu sizin öneriniz var mıAlınabilir. PSU olarak ne seçtiniz?
İşlemci soğutucusunu ileride K serisi işlemci alacağın zaman alırsın.
Hocam 10400f b460 ile yeterli performans sağlayabilir mi ki?Bu işlemciye Z490 anakart almayı mantıklı bulmuyorum. İleride K serisi işlemci almak yerine ileride yeni anakart + işlemciye geçersiniz direkt. Eğer gerçekten iyi bir işlemci istiyorsanız bütçenizi 1000 lira arttırırsanız QP'den attığım anakart + işlemci ikilisine bakın.
Intel Core i5-10400F 2.9 Ghz 12MB LGA1200P İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Intel Core I5 10400f 12mb 6çekirdekli Vga Yok 1200p 65w Kutulu+fanlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Msi Mag B460m-a Pro 1200p Dvi Hdmi Usb3.2 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Msi Mag B460m-a Pro 1200p Dvi Hdmi Usb3.2 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
10000 lira oluyor, bütçeye monitör dahil mi?
![]()
Asus AMD Ryzen 5 5600X ve Ryzen 9 5900X Upgrade Paketi
AMD Ryzen 9 5900X multipack işlemciniz seçeceğiniz anakart üzerinde montajı yapılmış bir şekilde gönderilir.www.qp.com.tr
10400f z490 harici anakart ile kullanıldığında max 2.9 Ghz çıkabiliyor z490 kullanıldığında teorik olarak 4.3 e kadar çıkabiliyor eğer b460 kullanırsam rami de 3000 lik almam gerekiyor ayrıca. (sistem toplama konusunda çok bilgim yok sadece bu konuda ki araştırmalarım üzerine tartışıyorum)Sağlayacaktır tabii ki. Z490 anakartlar FPS'i 50 arttırmıyor. Monitörü 2K demişsiniz, 2K'da darboğaz yapmayacaktır. Zaten yapacak olsa o darboğazı anakartı Z490 yaptığınızda da engelleyemezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.