B brawleryagiz2 Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Bu sistem ile hangi oyunları oynarım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 4 Nisan 2021 #2 Valorant. CS:GO. GTA 5. GTA 4. Portal 2. ETS 2. Mafia 3.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #3 sleepinnice dedi: Valorant. CS:GO. GTA 5. GTA 4. Portal 2. ETS 2. Mafia 3. Genişletmek için tıkla... Mafia 3'ü hiçbir sistem oynatamaz hocam .
sleepinnice dedi: Valorant. CS:GO. GTA 5. GTA 4. Portal 2. ETS 2. Mafia 3. Genişletmek için tıkla... Mafia 3'ü hiçbir sistem oynatamaz hocam .
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 4 Nisan 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanalda başka oyunların da test videoları var bakabilirsiniz. GTA 5 yukarıdaki gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu kanalda başka oyunların da test videoları var bakabilirsiniz. GTA 5 yukarıdaki gibi.
B brawleryagiz2 Femtopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #5 sleepinnice dedi: Valorant. CS:GO. GTA 5. GTA 4. Portal 2. ETS 2. Mafia 3. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'da ne kadar FPS alırım? brawleryagiz2 dedi: SonOyuncu'da ne kadar FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Ve After Effects Premiere Pro'da render alabiliri miyim? Bu arada sisteme 165 Hz 1ms IPS panel moniTor ekledim gene aylık 415 TL falan ödüyorum niye?
sleepinnice dedi: Valorant. CS:GO. GTA 5. GTA 4. Portal 2. ETS 2. Mafia 3. Genişletmek için tıkla... SonOyuncu'da ne kadar FPS alırım? brawleryagiz2 dedi: SonOyuncu'da ne kadar FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Ve After Effects Premiere Pro'da render alabiliri miyim? Bu arada sisteme 165 Hz 1ms IPS panel moniTor ekledim gene aylık 415 TL falan ödüyorum niye?