10400F için 2070S mi 3060 Ti mi?

2K monitör almazsanız, darboğaz yaşayacaksınız. Özellikle işlemciyede yük binen BF5 gibi oyunlarda daha çok yaşarsınız. İşlemci değişip 3060 Ti önerirdim ama şu anlık 2070S.

3060Ti daha ileriye dönük bir kart. Zamanında 2K aşağısı kesmez bu kartı denilen kartlar bile 1080P'de zorlanmaya başladı. 3060Ti alırdım.

Arkadaşlar kime inansam bilmiyorum. Hepinize teşekkür ederim ama karar veremedim şu an hanginize inanayım bilmiyorum.

Arkadaşlar kime inansam bilmiyorum hepinize teşekkür ederim ama karar veremedim şu an hanginize inanıyım bilmiyorum
3060 Ti daha iyi daha geleceğe dönük bir kart, aynı fiyat bandında olmasına rağmen. Bulabilirseniz onu alın. Darboğazı kafaya takmayın. Darboğaz yapmayacak bir FPS'e sabitlersiniz oyunu rahat rahat oynarsınız. 2070 Super'de daha kazançlı olmayacaksınız yani bu sebepten.

Benzer fiyatta ise daha performanslı olan 3060 Ti alın hocam. Darboğaz olsa bile aynı fiyata daha performanslı kart alırsınız şu an aynı FPS bile alsanız ileride işlemci, monitör değişiminde daha güncel ve iyi bir kartınız olur. Daha rahat satabilirsiniz ayrıca. Her açıdan daha mantıklı.

Ekran kartı yükseltmek daha performans artışı sağlar ama uzun vadeli düşünürseniz işlemci yükseltmekte iyi bir seçenek. Şöyle ki işlemciyi yükseltirsiniz oyunlarda belli bir artış sağlarsınız şuan için aynı zamanda 2 3 yıl sonra bile güncel ekran kartlarıyla upgrade etme şansınız doğar. Bu bağlamda geleceğe dönük işlemci değişikliği de mantıklı ama şuan performans artışıysa amaç ekran kartı değişin.

İleride monitörünüzü 2K'ya upgrade etmeyi düşünmüyorsanız 2070S alıp geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…