Arkadaşlar bugün 700 TL'ye MSI H410M PRO aldım. Karışıklık olmasın PRO-VH ve A-PRO modeli değil direk Pro olanını aldım H410 serisinin en iyi anakartı. Fakat sonradan B460M-A-PRO modelinin de 700 TL olduğunu gördüm. Sizce hata mı ettim? Kargo daha elime ulaşmadı. İslemcim 10400F. İleride sistem yükseltme düşünmüyorum.
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
19 TL kargo ucretiyle 750'ye geliyor ben H410M PRO'yu 690'a aldim. Ustune sunu koy bunu al muhabbetlerininde sonu yok gibi performans olarak çok fark var mıdır arada bir de simdi iade ucretini bekliyip siparis veremeyecegim bir sure.
Sadece RAM'lere hız aşırtma yapacağim. 2x8 Dual 2400 CL 15 RAM'leri ( voltaj vererek 2666 MHz CL 14 yapmayi dusunuyorum tabii eger boyle bir şey mumkunse)