10400F model işlemcim var ve stok fan kullanıyorum. Ne oyun olursa olsun hep 100 derecede çalışıyor her şeyi denedim ama işlemci soğumuyor en son çare olarak fanı değiştireceğim. Kule tipi fan öneriniz varsa minnettar olurum şimdiden teşekkürler.
Hocam aynı işlemciyi Arctic Freezer 34 e-Sports ile soğutuyorum. Stok fanı ile bu sıcak havalarda 70 dereceye kadar çıkıyordu oyun içinde. Ancak artık 55 derece üstünü görmedim. Eğer kasana sığıyorsa bir bakmanı öneririm. Bu arada 100 derece gerçekten çok fazla o işlemci için. Kasa içi hava akışını iyileştirmen gerek.
Termal macunla ilgili bir sıkıntı mı var acaba? Ben de aynı işlemciyi kullanıyorum hatta benim kkullandığım kasa hava akışı olarak çok kötü ama en baba oyunda bile 75 dereceyi geçmedi.
En ucuz ID-Cooling SE-213V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-213V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 831,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam aynı işlemciyi Arctic Freezer 34 e-Sports ile soğutuyorum. Stok fanı ile bu sıcak havalarda 70 dereceye kadar çıkıyordu oyun içinde. Ancak artık 55 derece üstünü görmedim. Eğer kasana sığıyorsa bir bakmanı öneririm. Bu arada 100 derece gerçekten çok fazla o işlemci için. Kasa içi hava akışını iyileştirmen gerek.
10400F model işlemcim var ve stok fan kullanıyorum. Ne oyun olursa olsun hep 100 derecede çalışıyor her şeyi denedim ama işlemci soğumuyor en son çare olarak fanı değiştireceğim. Kule tipi fan öneriniz varsa minnettar olurum şimdiden teşekkürler.
100 dereceye gelince kapanması gerekiyordu büyük ihtimalle yanlış sıcaklık değerine bakıyorsunuz. İ5 10400F standart soğutucuyla o dereceleri göremez. Montajı yaparken fazladan macun sürdünüz mü? Soğutucunun tam oturduğuna emin misiniz? Soğutucuya gerek yok ama kasanız destekliyorsa ve daha soğuk çalışmasını istiyorsanız SE 224 XT modeline bakabilirsiniz.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
100 dereceye gelince kapanması gerekiyordu büyük ihtimalle yanlış sıcaklık değerine bakıyorsunuz. i5 10400F standart soğutucuyla o dereceleri göremez. Montajı yaparken fazladan macun sürdünüz mü? Soğutucunun tam oturduğuna emin misiniz? Soğutucuya gerek yok ama kasanız destekliyorsa ve daha soğuk çalışmasını istiyorsanız SE 224 XT modeline bakabilirsiniz.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Termal macunu 3 gün önce yeniledim yeniledikten sonra da aynı değerleri alıyordum yeniledikten sonra da aynı değerleri alıyorum. Bu programı kullanıyorum ama sesten ve elimi kasaya koyduğumda sıcaklıktan işlemcinin sıcak olduğunu anlayabiliyorum. Önerdiğiniz fan için teşekkür ederim. Resimdeki değerler şu an boş hali.