10400F kullanımı sürekli %100

ErenCakir

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Makine mühendisi
RAM
16
Ekran kartı
1660 super
Anakart
b460m
İşlemci
10400f
Herkese merhaba, yaklaşık 1-2 ay önce Windows 10 işletim sistemimi MSI'nin Dragon Center uygulamasından otomatik sürücü güncellemesi yaptım. Bir süre sonra işlemci fanın hızlı çalıştığını fark ettim ve Görev Yöneticisi'nden baktığımda en hafif uygulamaların bile işlemciyi %100 kullanmaya başladığını fark ettim. Bu sorun güncellemeden sonra başladı. Buna sebep olan hangi sürücüdür ya da format dışında düzeltebileceğim bir yol var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
'iwr' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. CMD ye yazdığımda bu hatayı veriyor bana...
Şimdi tekrar denedim Windows 11 de , çalışıyor, ben de bir problem yok, zaten onlarca defa kullandığım bir betik , her seferinde çalıştı. Administrator olarak açıyorsunuz komut istemini değil mi ?

Şimdi tekrar denedim Windows 11 de , çalışıyor, ben de bir problem yok, zaten onlarca defa kullandığım bir betik , her seferinde çalıştı. Administrator olarak açıyorsunuz komut istemini değil mi ?
Evet, sitede Powershell de yapacaksınız demiş ama orada da bu hatayı veriyor...

Hatanın hepsi şu;

"
'iwr' is not recognized as an internal or external command,
>> operable program or batch file.
At line:1 char:7
+ 'iwr' is not recognized as an internal or external command,
+ ~~
Unexpected token 'is' in expression or statement.
+ CategoryInfo : ParserError: ) [], ParentContainsErrorRecordException
+ FullyQualifiedErrorId : UnexpectedToken"

İlginç , Admin olarak değil, user olarak çalıştırmaya çalıştırdığımda çalışmıyor ama sizdeki uyarıyı da almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…