Çözüldü 10400F RX6600 sistemde CS:GO 100 FPS civarında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Rowns

Hectopat
Sisteminde i5 10400F RX 6600 16 GB RAM olmasına rağmen CS:GO'yu açtığım zaman 100'u geçmiyor ve lag oluyor çok fazla. İşlemcim 1 saat oynamadan 80 derecelere ekran kartı 70 75 derece oluyor kapatınca donmaya başlıyor. Sistem bunun sorunu nedir yeni aldığım için tek CS yüklü sadece.

Çözüm
Aynı bu şekilde taktım.

Oturtamamışsın otursaydı termal macun yayılırdı.
Termal macunu sileyim deme kullanabilirsin o haliyle.
Sanırım Intel'in fanı.
Yani fanın ayaklarını deliğe oturturup çaprazlama az bir şey güç uygulayın ve oturmasını sağlayın ondan sonra fanın üstündeki çevirmeli bir şey varsa onu okun tersi yönünde olmazsa okun gösterdiği yöne doğru çevirim ve kilitleyin ve tekrar test yapın.
CS:GO oyunu için sıcaklıklar bana biraz fazla gibi geldi. Yine de kabul edelebilir değerler. MSI Afterburner programı ile oyun içi ekran görüntüsü paylaşır mısın ? Benimde RX 6500XT ekran kartım var ve sadece CS:GO'da FPS sorunu yaşıyorum.

Termal macundan dolayı olabilir mi kutudan çıktığında az da olsa fanda biraz termal macun vardı tam yapıştıramamis olabilirim.

Fanın üstündeki termal macundan bahsediyorsan kendinden fabrikada konulan kaliteli bir macundur.
Sen muhtemelen fanı oturturamadın çünkü sıcaklık çok fazla bu oyun için fanı bir kontrol et oturup oturmadığına bak.

Fanın üstündeki termal macundan bahsediyorsan kendinden fabrikada konulan kaliteli bir macundur.
Sen muhtemelen fanı oturturamadın çünkü sıcaklık çok fazla bu oyun için fanı bir kontrol et oturup oturmadığına bak.

Evet hocam sistemi kurdum termal macun sipariş ettim işlemciyi taktım fana bakarken elime geldi az sonra iptal edip taktım öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı