10400F sisteme ekran kartı önerisi

Bütçe
8000-10.000
Hocam aslında bir tarafım 6600 almak daha mantıklı diyor ama AMD'ye hiç güvenemiyorum.

Hocam eski kartlar bile şu an driver güncellemeleri ile alınır bu seri tamamen sıkıntısız bir seri emin olabilirsiniz ve çoğu oyunda(neredeyse hepsinde) 3060'ı geride bırakıyor ayrıca DLSS'in rakibi olarak FSR teknolojisi var ve o DLSS'den daha çok oyunda mevcut.

Hocam gittim ve karşılaştırma videolarını izledim genellikle başabaş gidiyorlar bazı oyunlarda 6600 önde fakat öbür yandan da 3060'ın RTX özelliği var muhtemelen tercihim bu yönde olacak yardımınız için teşekkür ederim yine de araştırmaya devam edeceğim fakat şu anki kararım bu yönde.
Hocam normalde bu satıcıdan ürünü alacaktım fakat detayları okumamıştım ürün sıfır OEM kutusuzdur 2 yıl garantilidir yazıyor ne yapayım? Daha ucuzunu bulamadım. @kino @ArthurMorgan33

Son düzenleme:

Hocam 3060'ın fiyatları biraz tuzlu ürünün kutusuz olduğu mining yapıldığını gösterir.(%90)
Benim 6600XT önermemin sebebi buydu.

Hocam 3060'ın fiyatları biraz tuzlu ürünün kutusuz olduğu mining yapıldığını gösterir.(%90)
Benim 6600XT önermemin sebebi buydu.

O kadar heves etmiştim kutusuz olduğunu görünce yıkıldım resmen.
Cuma gününe kadar bekleyeceğim hangi model indirime girerse onu alacağım bu ekonomi adamı deli eder.
6600'de ise bu modeli düşünüyordum fakat bunun da yorumlarına baktığımda üründe ısınma sorunu, iade edilmiş ürün gelmesi gibi sorunlar olduğunu fark ettim.
@ArthurMorgan33
@MoonKnight21

Son düzenleme:

Sapphire RX 6600 XT Nitro+ 7118 TL! 1K daha koyun bunu alın derim hocam.

Arkadaşlar, herkese teşekkür ederim sabahtan beri bakıyorum artık araştırmaktan yoruldum vallahi RX 6600 XT Nitro modelini alacağım yorumları da iyi gibi gözüküyor birkaç siyah ekran sorunu yaşayan var ama onlar da garantiye gönderdiklerinde ya çözülmüş ya da yeni kart gönderilmiş.

Nitro modelinde ısınma problemi yaşamazsınız uzun süre RX 590 Nitro kullanmıştım hiçbir sorun yaşamamıştım. Ayrıca yeni sürücülerde de problem yokmuş diyorlar.

Nitro modelinde ısınma problemi yaşamazsınız uzun süre RX 590 Nitro kullanmıştım hiçbir sorun yaşamamıştım. Ayrıca yeni sürücülerde de problem yokmuş diyorlar.

Hocam benim AMD'ye yanaşmama sebebim şu anda RX 550 4 GB modelini kullanıyorum yaşamadığım sorun kalmadı şu an mesela fanlar dönmüyor fanları bozuldu, tam performans vermiyor kartın durumu iyi değil bundan dolayı yeni ekran kartı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…