10400F ve 1650S için PSU tavsiyesi

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar sevgili forumlular, birkaç gün önce İtopya'dan i5-10400F , 1650Super, H410M A-Pro, 16Gb Ramli bir sistem topladım. Ancak kasası ve güç kaynağı Powerboost markasıydı sipariş ettikten sonra bu güç kaynağının ne kadar kötü olduğunu internetten öğrendim. Şimdi ekstra bir güç kaynağı alıp sisteme onu monte etmek istiyorum. Bir iki tane model buldum Corsair CV550w 80+ Bronze ve Thermaltake Smart RGB 80+ gibi. Bunlar iyi değil diyorsanız maksimum 500-550 liraya bir PSU tavsiyesi yapabilir misiniz? Uyumsuzluk sorunu olmaması için kasamın modeli POWER BOOST VK-P06B. (Bir de sistem bana o PSU ile toplanmış hale geldi, yenisini takarken becerebilir miyim acaba.)

Merhabalar sevgili forumlular, birkaç gün önce İtopya'dan i5-10400F, 1650 Super, H410M A-PRO, 16 GB RAM'li bir sistem topladım. Ancak kasası ve güç kaynağı Power Boost markasıydı sipariş ettikten sonra bu güç kaynağının ne kadar kötü olduğunu internetten öğrendim. Şimdi ekstra bir güç kaynağı alıp sisteme onu monte etmek istiyorum. Bir iki tane model buldum Corsair CV550W 80+ Bronze ve Thermaltake Smart RGB 80+ gibi. Bunlar iyi değil diyorsanız maksimum 500-550 liraya bir PSU tavsiyesi yapabilir misiniz? Uyumsuzluk sorunu olmaması için kasamın modeli Power Boost VK-P06b. (bir de sistem bana o PSU ile toplanmış hale geldi, yenisini takarken becerebilir miyim acaba.)

Zalman gigamax 650W.
Bu bütçe için en iyisi bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı