F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #61 better call saul dedi: Yukarıda arkadaşın attığı ViewSonic olan gayet yeterli iyi IPS panel işini görür 2500TL'ye çıkmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... tamam dır farklı inchte alsam olur mu ?
better call saul dedi: Yukarıda arkadaşın attığı ViewSonic olan gayet yeterli iyi IPS panel işini görür 2500TL'ye çıkmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... tamam dır farklı inchte alsam olur mu ?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Ocak 2021 #62 1080P için 27 inç önermem.
F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #63 PuMaT dedi: 1080P için 27 inç önermem. Genişletmek için tıkla... gerek yok diyorsunuz yani dediğiniz olsun ben bu monitörü istediğim gibi hareket ettirebiliyorum değilmi ?
PuMaT dedi: 1080P için 27 inç önermem. Genişletmek için tıkla... gerek yok diyorsunuz yani dediğiniz olsun ben bu monitörü istediğim gibi hareket ettirebiliyorum değilmi ?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Ocak 2021 #64 Evet. İstediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz.
better call saul Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 479 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #65 ferit07 dedi: Gerek yok diyorsunuz yani dediğiniz olsun ben bu monitörü istediğim gibi hareket ettirebiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan görünüşe bakmak istersen bakabilirsin. Pardon yanlış linki atmışım.
ferit07 dedi: Gerek yok diyorsunuz yani dediğiniz olsun ben bu monitörü istediğim gibi hareket ettirebiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan görünüşe bakmak istersen bakabilirsin. Pardon yanlış linki atmışım.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #66 Osman Tuç dedi: INTEL 10400F-ASUS DUAL-RTX2060-EVO-OC-PRIME B460M-K-SAMSUNG 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 80 Plus değil burdaki psu.
Osman Tuç dedi: INTEL 10400F-ASUS DUAL-RTX2060-EVO-OC-PRIME B460M-K-SAMSUNG 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 80 Plus değil burdaki psu.
F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #67 PuMaT dedi: Evet. İstediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... valla Allah razı olsun senden. çok teşekkür ederim telefon numaranı istesem yanlış anlama aklıma birşey takıldığında seni arasam ?
PuMaT dedi: Evet. İstediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... valla Allah razı olsun senden. çok teşekkür ederim telefon numaranı istesem yanlış anlama aklıma birşey takıldığında seni arasam ?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Ocak 2021 #68 Konu açıp beni etiketleyebilirsin. Sen de yanlış anlama ama güvenlik amacıyla telefon numaramı tanımadığım kişilerle paylaşmıyorum.
Konu açıp beni etiketleyebilirsin. Sen de yanlış anlama ama güvenlik amacıyla telefon numaramı tanımadığım kişilerle paylaşmıyorum.
F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #69 better call saul dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan görünüşe bakmak istersen bakabilirsin. Pardon yanlış linki atmışım. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim. PuMaT dedi: Konu açıp beni etiketleyebilirsin. Sen de yanlış anlama ama güvenlik amacıyla telefon numaramı tanımadığım kişilerle paylaşmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır anlayışla karşılarım psuyu değiştiriyorum. monitörü değiştiriyorum bu kadar değil mi ?
better call saul dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuradan görünüşe bakmak istersen bakabilirsin. Pardon yanlış linki atmışım. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim. PuMaT dedi: Konu açıp beni etiketleyebilirsin. Sen de yanlış anlama ama güvenlik amacıyla telefon numaramı tanımadığım kişilerle paylaşmıyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır anlayışla karşılarım psuyu değiştiriyorum. monitörü değiştiriyorum bu kadar değil mi ?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Ocak 2021 #70 Evet şimdilik bu kadar.