F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #71 PuMaT dedi: Evet şimdilik bu kadar. Genişletmek için tıkla... şimdilik derken ? ilerde değiştirmem gereken birşey mi var ?
PuMaT dedi: Evet şimdilik bu kadar. Genişletmek için tıkla... şimdilik derken ? ilerde değiştirmem gereken birşey mi var ?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Ocak 2021 #72 Anakarta ve SSD çok da iyi değil fakat ilk etapta değiştirmek gerekmez.
better call saul Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 479 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #73 PuMaT dedi: Anakarta ve SSD çok da iyi değil fakat ilk etapta değiştirmek gerekmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamasın arkadaş ilk etap dediğiniz kısa bir süre değil.
PuMaT dedi: Anakarta ve SSD çok da iyi değil fakat ilk etapta değiştirmek gerekmez. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamasın arkadaş ilk etap dediğiniz kısa bir süre değil.
Aleynaaa Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2021 #74 Hazır sistemin kasasını değiştirebiliyorlar mı ?
F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #75 Aleynaaa dedi: Hazır sistemin kasasını değiştirebiliyorlar mı ? Genişletmek için tıkla... değiştirdim zaten. PuMaT dedi: Anakarta ve SSD çok da iyi değil fakat ilk etapta değiştirmek gerekmez. Genişletmek için tıkla... ilerde değiştiririm. şimdilik yeter bana
Aleynaaa dedi: Hazır sistemin kasasını değiştirebiliyorlar mı ? Genişletmek için tıkla... değiştirdim zaten. PuMaT dedi: Anakarta ve SSD çok da iyi değil fakat ilk etapta değiştirmek gerekmez. Genişletmek için tıkla... ilerde değiştiririm. şimdilik yeter bana
Aleynaaa Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2021 #76 ferit07 dedi: değiştirdim zaten. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyordum vatan bilgisayarın hazır sistemlerde parça değişimine izin verdiğini .
ferit07 dedi: değiştirdim zaten. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyordum vatan bilgisayarın hazır sistemlerde parça değişimine izin verdiğini .
F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #77 better call saul dedi: Hocam yanlış anlamasın arkadaş ilk etap dediğiniz kısa bir süre değil. Genişletmek için tıkla... 1 kaç yıl böyle idare ederim sonra değiştiririm zaten.
better call saul dedi: Hocam yanlış anlamasın arkadaş ilk etap dediğiniz kısa bir süre değil. Genişletmek için tıkla... 1 kaç yıl böyle idare ederim sonra değiştiririm zaten.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Ocak 2021 #78 ferit07 dedi: İleride değiştiririm. şimdilik yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bende bu anlamda dedim zaten.
ferit07 dedi: İleride değiştiririm. şimdilik yeter bana. Genişletmek için tıkla... Bende bu anlamda dedim zaten.
F ferit07 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #79 Aleynaaa dedi: Ben bilmiyordum vatan bilgisayarın hazır sistemlerde parça değişimine izin verdiğini . Genişletmek için tıkla... önceki kasayı da almak zorunda kaldım ancak o şekilde kabul ettiler.
Aleynaaa dedi: Ben bilmiyordum vatan bilgisayarın hazır sistemlerde parça değişimine izin verdiğini . Genişletmek için tıkla... önceki kasayı da almak zorunda kaldım ancak o şekilde kabul ettiler.
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 9 Ocak 2021 #80 İade edin o kasayı. Edebiliyorsunuz diye biliyorum.