10400F'ten 12400F'ye geçilir mi?

3060 Ti. Allah ne verdiyse oynuyorum.
Geçmeniz iyi olur.

Nasıl alınmaz? Mesela Valorant işlemci odaklı olduğu için 1050 ile 12600K kullanan arkadaşım var. Ya da 30k ya bir sistem toplayacağız diyelim. Ya 6900XT-12600K'ya da 6800XT-13600K. Şimdi burada oynanacak oyuna göre alınmayacak mı?

Geçilir Intel Core i5-12400F performans olarak zıplama yaşatır ve fiyat olarak indirimlere giren bazı sitelerden alırsanız uyguna bile gelir.

Ömrün boyunca tek oyunu spamlayacaksan buyur al.

Geçilir Intel Core i5-12400F performans olarak zıplama yaşatır ve fiyat olarak indirimlere giren bazı sitelerden alırsanız uyguna bile gelir.

Beni en temelde almaya iten şey bu ay düzgün indirim yakalayıp alma ihtimali. Elimde ki ürünün sarı sitede piyasası 4K gibi falan gözüküyor +1.500 liraya upgrade edebilirsem ederim.

Beni en temelde almaya iten şey bu ay düzgün indirim yakalayıp alma ihtimali. Elimde ki ürünün sarı sitede piyasası 4K gibi falan gözüküyor +1.500 liraya upgrade edebilirsem ederim.

Hatta bazı yerlerde 13.nesiller 12.nesil Intel işlemcilerden daha ucuz bütçenize ek çıkabilirseniz Intel Core i5-13600KF daha uygun şu an için.

İfadeler: fiu
Tek oyun demedim oyun tarzından bahsediyorum. Yıllardır AAA oyunlardan keyif alıp oynayan FPS oyunlarını sevmeyen birinin yarın FPS oyuncusu olma ihtimali nedir?
Yahu AAA oynayan adam güçlü bir CPU ya ihtiyaç duymuyor mu? ne sanıyorsunuz bir tek CS:GO, valorant falan mı tek çekirdeğe bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…