1050 4 GB LoLminer 0 MH/s alıyorum

Teşekkür ederim, revan için hangi pool önerirsiniz?

2miners kullanabilirsin. 8-9 mh alırsın. Ama turtlecoin de kazabilirsiniz yeni ve hızlı kazım yapabilirsiniz hesaba vurunca 1.07 dolar kazanırsınız günlük 2miners da ravencoin 10'a ulaşınca 2 saate bir ödemenizi yapar. Eğer 5 rvn kazayım hemen rvn coin gelsin der iseniz, herominers de kazım yapabilirsiniz.

Windos üzerinde eth kazamazsınız 4gb kart ile. İlla eth kazacağım diyorsanız hiveos kurmanız gerekiyor, 14 mhs civarı alırsınız 1050ti ile. Windows üzerinde rvn kazabilirsiniz. 6 7 mhs civarı hız veriyordu sanırım.

Neden bilgisi olmayanlar kesin kesin konuşuyor bunu anlamıyorum. Bilginiz yoksa konuşmayın, insanları yanlış yönlendirmeyin.

GMiner, RavenCoin, 2Miners havuzlarıyla aldığım sonuçlar bunlar. Hız çok düşük değil mi?

İyi günler Radeon HD7900 series ekran kartım var 8 GB. Yukarıdaki sorunun aynısını alıyorum nasıl çözebilirim?

GMiner, Ravencoin, 2Miners havuzlarıyla aldığım sonuçlar bunlar. Hız çok düşük değil mi?Eki Görüntüle 958700

Selam dostum Ravencoin kazabilirsin.

Binance globalde hesap aç sonra spot cüzdan gir.
Aradan RVN ara yatırma adresi al.
Gminer 2.60 veya NBMiner v38.1 buradan indir.

Gminer için mine_ravencoin dosyasına sağ tuş düzenle diyeceksin.
İçindekileri komple sil aşağıdaki kopyala yapıştır.
Binance'tan aldığın cüzdan adresini ekle kaydet çalıştır.

miner.exe --algo kawpow
--Server stratum-ravencoin.flypool.org:3333
--User cüzdan
Pause.

Nbminer için de
Start_rvn dosyasına sağ tuş düzenle diyeceksin.
İçindekileri komple sil aşağıdaki kopyala yapıştır.
Binance'tan aldığın cüzdan adresini ekle kaydet çalıştır.

Nbminer -a kawpow -o stratum+tcp://stratum-ravencoin.flypool.org:3333 -u cüzdan. Default.

Her 2 minerda kazımı buradan cüzdan numaran ile takip edebilirsin. > https://ravencoin.flypool.org/?theme=dark

Ödeme ise Min: 10 rvnHer 6 saatte bir maksimum bir ödeme.

Kartının yapısına göre 5 ile 6.5 mh arası alırsın.
Hesaplamaya gelince elektrik düşünce 0,46 kalıyor.
0, 46*30 = 13, 8*8, 60 = 118 TL elektrik düşünce kalan rakam yanimin 100 TL Max'ta 130 TL gibi düşün.

Bir de MSI Afterburner kur Core elleme mem 700-900 arası Power'da 60-75 arası mh sıcaklık ortalamasını bulacaksın en sonda fan hızını 70 dereceyi geçmeyecek şekilde arttır.

Son düzenleme:
Güzel ve detaylı yorumun için çok teşekkür ederim, eğer kazımı tekrar denersem söylediklerini uygulayacağım. Harikasın...

Arkadaşlar bende madencilik yapmak istiyorum fakat bende aynı sorunla karşılaştım ekran kartım 6gb yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…