garfield63 Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 535 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #11 DoLaRlAmI maaş AlıYoRsUnUz? Ahmet ERHAKAN dedi: Kendi refahını hala beğenen halk oldukça böyle olmaya devam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kanka.
DoLaRlAmI maaş AlıYoRsUnUz? Ahmet ERHAKAN dedi: Kendi refahını hala beğenen halk oldukça böyle olmaya devam. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle kanka.
EmreKaa Hectopat Katılım 21 Eylül 2017 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #12 244756 dedi: Linclemeyin ama konsol önerebilir miyim dostum. Hem zaten ekran karti sıkıntısı var bence konsol al. 500 euro cebinde kalir onunlada ekran karti stoğu beklersin. Kendi fikrim bu illa yapmak zorunda degilsiniz tabi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar var zaten elimde RX Vega 56 ekran kartli, fakat iyilestirmek istiyorum sistemi.
244756 dedi: Linclemeyin ama konsol önerebilir miyim dostum. Hem zaten ekran karti sıkıntısı var bence konsol al. 500 euro cebinde kalir onunlada ekran karti stoğu beklersin. Kendi fikrim bu illa yapmak zorunda degilsiniz tabi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar var zaten elimde RX Vega 56 ekran kartli, fakat iyilestirmek istiyorum sistemi.