JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #1 RDR2 sebepsiz yere oyundan atıyor. 1050 4 GB. 16 GB RAM. 256 GB SSD.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 30 Haziran 2021 #2 JETTİN ULTİSİ dedi: RDR2 sebepsiz yere oyundan atıyor. 1050 4 GB. 16 GB RAM. 256 GB SSD. Genişletmek için tıkla... Oyun için gerekli bileşenler kurulu mu? Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Geriye kalan driverler güncel mi? Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ dedi: RDR2 sebepsiz yere oyundan atıyor. 1050 4 GB. 16 GB RAM. 256 GB SSD. Genişletmek için tıkla... Oyun için gerekli bileşenler kurulu mu? Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Geriye kalan driverler güncel mi?
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #3 Silinen üye dedi: oyun için gerekli bileşenler kurulu mu?ekran kartı sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet kendisi otomatik yüklüyor bileşenleri.Ekran kartım güncel. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: oyun için gerekli bileşenler kurulu mu?ekran kartı sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet kendisi otomatik yüklüyor bileşenleri.Ekran kartım güncel.
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 30 Haziran 2021 #4 JETTİN ULTİSİ dedi: Evet kendisi otomatik yüklüyor bileşenleri. Ekran kartım güncel. Genişletmek için tıkla... Güncel olduğundan emin misiniz? Bu sorun çoğu zaman ekran kartını güncel sanıp güncel olmayanlara oluyor? İşletim sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ dedi: Evet kendisi otomatik yüklüyor bileşenleri. Ekran kartım güncel. Genişletmek için tıkla... Güncel olduğundan emin misiniz? Bu sorun çoğu zaman ekran kartını güncel sanıp güncel olmayanlara oluyor? İşletim sisteminiz nedir?
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #5 Silinen üye dedi: Güncel olduğundan emin misiniz? Bu sorun çoğu zaman ekran kartını güncel sanıp güncel olmayanlara oluyor? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Güncel olduğundan emin misiniz? Bu sorun çoğu zaman ekran kartını güncel sanıp güncel olmayanlara oluyor? Genişletmek için tıkla...
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 30 Haziran 2021 #6 JETTİN ULTİSİ dedi: Eki Görüntüle 1090657 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ dedi: Eki Görüntüle 1090657 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğruladınız mı?
KS KS JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #7 Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Daha dün indirdim doğru inmiştir diye tahmin ediyorum. Tekrar doğrularım, şimdi ise SSD diskine alıyorum oyunu belki işe yarar. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Oyun dosyalarını doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Daha dün indirdim doğru inmiştir diye tahmin ediyorum. Tekrar doğrularım, şimdi ise SSD diskine alıyorum oyunu belki işe yarar.
omurus Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 88 30 Haziran 2021 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 30 Haziran 2021 #9 JETTİN ULTİSİ dedi: Daha dün indirdim doğru inmiştir diye tahmin ediyorum. Tekrar doğrularım, şimdi ise SSD diskine alıyorum oyunu belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Eğer bu şeyde olmazsa oyunu tüm uyumluluk modlarında çalıştırın bu da mı olumsuz? Hmm. Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin başka sunabileceğim bir çözüm yolu yok. Artı 0 Eksi
JETTİN ULTİSİ dedi: Daha dün indirdim doğru inmiştir diye tahmin ediyorum. Tekrar doğrularım, şimdi ise SSD diskine alıyorum oyunu belki işe yarar. Genişletmek için tıkla... Eğer bu şeyde olmazsa oyunu tüm uyumluluk modlarında çalıştırın bu da mı olumsuz? Hmm. Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin başka sunabileceğim bir çözüm yolu yok.