İnternette bununla ilgili testleri izlediniz mi 1050 Ti kullanan oyuncular Valorant'ta kaç FPS alıyor. Onun dışında RAM takviyesi yapabilirseniz güzel olur. RAM ınız kaç MHz?
Valorant işlemci ağırlıklı oyun o yüzden ekran kartının çok fazla önemi yok, FPS'in normal olduğunu düşünüyorum. R5 1400 ne kadar güçlü bir işlemci bir fikrim yok daha önce duymadım görmedim ama ram tek modül 8 ise çift modül 16 yapmanızı öneririm.
İnternette bununla ilgili testleri izlediniz mi 1050 Ti kullanan oyuncular Valorant'ta kaç FPS alıyor. Onun dışında RAM takviyesi yapabilirseniz güzel olur. RAM ınız kaç MHz?
Valorant işlemci ağırlıklı oyun o yüzden ekran kartının çok fazla önemi yok, FPS'in normal olduğunu düşünüyorum. R5 1400 ne kadar güçlü bir işlemci bir fikrim yok daha önce duymadım görmedim ama RAM tek modül 8 ise çift modül 16 yapmanızı öneririm.
Tavsiyem elinizdeki mevcut 8 GB 2400 MHz RAM'ı satıp 8x2 3200 MHz almanız. Ryzen işlemcilerde frekans hızı ne kadar yüksek olursa performansa o kadar etkisi oluyor. Tabii anakartınız 4400 MHz'ye kadar destekliyorsa 8x2 3600-4000 MHz tercih edin.
Tavsiyem elinizdeki mevcut 8 GB 2400 MHz RAM'ı satıp 8x2 3200 MHz almanız. Ryzen işlemcilerde frekans hızı ne kadar yüksek olursa performansa o kadar etkisi oluyor. Tabii anakartınız 4400 MHz'ye kadar destekliyorsa 8x2 3600-4000 MHz tercih edin.
Şöyle ki işlemci değiştirseniz de RAM larınızın frekansı çok düşük ve 8 GB. Anakart marka ve modelinizi tam olarak belirtin işlemci desteğine de bakalım. Bütçeniz varsa eğer RAM'lara ek olarak işlemcide yükseltebilirsiniz.
Şöyle ki işlemci değiştirseniz de RAM larınızın frekansı çok düşük ve 8 GB. Anakart marka ve modelinizi tam olarak belirtin işlemci desteğine de bakalım. Bütçeniz varsa eğer RAM'lara ek olarak işlemcide yükseltebilirsiniz.
Anakartınız 3200 MHz'ye kadar RAM destekliyor. Ayrıca 6042 BIOS ile 5. nesil Ryzen işlemci desteği de var. Elinizdeki mevcut 8 GB 2400 MHz RAM'ı satıp 8x2 3200 MHz RAM alırsanız performansınızda artış olacaktır. Bütçe varsa işlemcinizi de Ryzen 3600 ya da 5600 olarak yükseltebilirsiniz.