1050 Ti alınmalı mı yoksa yeni stoklar mı beklenmeli?

Mr Ragnot

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bilgisayar toplamayı düşünüyorum ancak madenciler yüzünden piyasada ekran kartı yok, olanlar ise aşırı pahalı. Sizce GTX 1050 Ti mı almalıyım yoksa stokların yenilenmesini ve VEGA'nın çıkmasını mı beklemeliyim? Açıkçası uzun vadeli, beni upuzun yıllar götürecek bir şey istemiyorum. 3-4 yıl beni idare etsin, yeter. Bir yandan da RX 580'i Freesync monitör ile kombolamayı düşünmüyor değilim, umarım derdimi aktarabilmişimdir. Stokların yenilenme tarihi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa da aydınlatırsa çok hoş olur. ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şu an aynı durumdayım 470+ freesync monitör istiyorum ama stoklar bir türlü gelmedi. Bir aydan fazla sürer diye düşünüyorum amd ekran kartlarının piyasa fiyatlarının normale dönmesi. Bayramdan sonra geçici olarak freesync monitörün yanına gtx 1050 ti almayı düşünüyorum.

Vega bekleyebiliyorsanız beklemeniz sizin için süper olur tahminimce. GTX 1050 Ti fiyatları bile arttı madencilik kargaşasından sonra. Ben ne yazık ki Vega bekleyemeyeceğim, 1080 alacaktım piyasada hepsinde en az +200 TL'den başlayan artışlar olduğundan alamadım. 1060'lar uçtu, 1070'ler 1080 fiyatına geldi falan. Şu an ekran kartı almak mantıklı değil. Ya böyle 2-3 hafta sonra stoklara gelecek ya da oturup Temmuz sonunu bekleyeceğiz. Şuan sistemim var ama ekran kartsız bir şekilde bekliyorum.
:sentinel: 1080 or Vega :sentinel:

Hocam haklısınız da Vega'nın custom modelleri Ağustos ortasını rahat bulur. Oynamak için ne kalacak ki geriye ? Açıkçası bu yaz bayağı bir oyun var aklımda, onları bitirmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı