1050 Ti ani FPS düşmesi

ForeverNooB

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben oyun oynarken (Rainbow six siege, Overwatch, Counter Strike: GO vb) FPS ultra ayarlarda 90-100'de gezinirken birden 10-30 FPS arasında düşüyor sonra hemen çıkıyor. Ekran kartımın videolarına baktığımda bu oyunlarda FPS'in hep 90-100 arasında sabit olduğunu görüyorum. Bilgisayara benchmark testi yaptığımda sorunun işlemcide olduğunu görüyorum. Normalden daha az performans veriyormuş sizce bu sorunun sebebi nedir nasıl hallederim?
Sistemim:
GTX 1050 Ti
i7 4790 3.70 GHz
8 GB RAM
500W güç kaynağı
Anakartı bilmiyorum

Arkadaşlar ben oyun oynarken (Rainbow six siege, Overwatch, Counter Strike: GO vb) FPS ultra ayarlarda 90-100'de gezinirken birden 10-30 FPS arasında düşüyor sonra hemen çıkıyor. Ekran kartımın videolarına baktığımda bu oyunlarda FPS'in hep 90-100 arasında sabit olduğunu görüyorum. Bilgisayara benchmark testi yaptığımda sorunun işlemcide olduğunu görüyorum. Normalden daha az performans veriyormuş sizce bu sorunun sebebi nedir nasıl hallederim?
Sistemim:
GTX 1050 Ti
i7 4790 3.70 GHz
8 GB RAM
500W güç kaynağı
Anakartı bilmiyorum
Bilgisayarın güç ayarı Güç tasarrufunda olabilir mi ? Ya da arka planda çalışan bir uygulama belki de virüs bu sorunu oluşturuyor olabilir

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı