fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.814 Çözümler 11 17 Mart 2021 #11 Xesh dedi: 100FPS gözükse bile ciddi anlamda FPS düşüşü yaşıyorum. Yukarı ekte paylaştım fotoğraf. Genişletmek için tıkla... sorun sıcaklık değil gibi, ram takviyesi yapınız.
Xesh dedi: 100FPS gözükse bile ciddi anlamda FPS düşüşü yaşıyorum. Yukarı ekte paylaştım fotoğraf. Genişletmek için tıkla... sorun sıcaklık değil gibi, ram takviyesi yapınız.
X Xesh Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 17 Mart 2021 #12 fakir pikaçu dedi: Sorun sıcaklık değil gibi, RAM takviyesi yapınız. Genişletmek için tıkla... Peki dediğim olay bir sıkıntı yaratır mı fanın ters takılması?
fakir pikaçu dedi: Sorun sıcaklık değil gibi, RAM takviyesi yapınız. Genişletmek için tıkla... Peki dediğim olay bir sıkıntı yaratır mı fanın ters takılması?
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.814 Çözümler 11 17 Mart 2021 #13 Xesh dedi: Peki dediğim olay bir sıkıntı yaratır mı fanın ters takılması? Genişletmek için tıkla... Fanı düzeltin eğer sorun halen devam ederse ram takviyesi yapın. Not: geç gördüğüm için özür, işim vardı.
Xesh dedi: Peki dediğim olay bir sıkıntı yaratır mı fanın ters takılması? Genişletmek için tıkla... Fanı düzeltin eğer sorun halen devam ederse ram takviyesi yapın. Not: geç gördüğüm için özür, işim vardı.
X Xesh Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 123 Çözümler 2 17 Mart 2021 #14 fakir pikaçu dedi: Fanı düzeltin eğer sorun halen devam ederse RAM takviyesi yapın. Not: Geç gördüğüm için özür, işim vardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler, sorun yok.
fakir pikaçu dedi: Fanı düzeltin eğer sorun halen devam ederse RAM takviyesi yapın. Not: Geç gördüğüm için özür, işim vardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler, sorun yok.
Kishire Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2016 Mesajlar 1.141 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #15 Ekran kartın kaç GB ise o kadar ver. Anti aliasing i aç gerisini Low yapsan bile olur. 1080p kalsın. Hem görüntü güzel olue hem FPS'in artar. Çok düşük gelirse anti aliasingi kapatırsın ama o görüntüyü acayip keskinleştiriyor ve bence kötü.
Ekran kartın kaç GB ise o kadar ver. Anti aliasing i aç gerisini Low yapsan bile olur. 1080p kalsın. Hem görüntü güzel olue hem FPS'in artar. Çok düşük gelirse anti aliasingi kapatırsın ama o görüntüyü acayip keskinleştiriyor ve bence kötü.