1050 Ti Cerberus PUBG düşük FPS

mustafa61

Centipat
Arkadaşlar Ryzen 1500X ve 1050 Ti Cerberus ASUS sistemim var. PUBG düşük FPS sorunu yaşıyorum. Size sormak istediğim sistemimi parça parça geliştirmek istiyorum. Şu anda ilk önceliğim yukarıdaki bileşenlerinden birini değiştirmek sizce hangisinden başlamalıyım? Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence önce işlemciyi değiştirin. Çünkü ekran kartını değiştirdiğinizde darboğaz yaşama ihtimaliniz olacak.
Bence önce işlemciyi değiştirin. Çünkü ekran kartını değiştirdiğinizde darboğaz yaşama ihtimaliniz olacak.
Fps sorununu, ekran kartı değişene kadar yine yaşarsınız bir müddet ama en azından bileşenler zorlanmaz.

Ekran kartını değiştirebilirsin. Ryzen 5 1400'ü Gtx 1070, Rx 590 ile darboğaz olmadan kullananlar var. Gtx 1660 Super öneririm.

Cevap veren herkese teşekkürler!Lakin ben bu konuyu tartışalım derim bir arkadaşımız ryzen 1400 örneği vermiş çokta güzel bir örnek.Oysa cerberus 1050ti asus markasının kendi sitesinde pubg ile sıkı testlere tabi tutulduğunu söylüyor.Bunu söylememdeki sebep ise bazı kullanıcılarında 2700x gibi işlemci ve 1050ti sistemde şov yaptığı gerçeğidir.Benim gibi konu açan ve benim düşüncemde olan arkadaşlar için bu konuyu sonuçlandırmak hayat kurtarabilir.Saygılarımla...
Arkadaşlar faydası olur diye paylaşmak istedim.Sizden yorum aldıktan sonra indirimde olan bir monitörü ileriye dönük yatırım amaçlı aldım.Monitör 2k 144hz freesync gibi özelliklere sahip.Tabi denemek için bağladım birde ne göreyim pubg 2k 60 70 fps 144hz'de.Gsync açık drop yok yırtılma yok tabi en düşük ayarlarda tuhaf ama gerçek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…