R RizAirz Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 97 12 Nisan 2022 #1 FPS düşmesi sorunu yüzünden tamire verdiğim ekran kartında 1 çip yanmış ve sanırım diğerlerinde de sorun olabilirmiş. Sizce bana maliyeti ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2022
FPS düşmesi sorunu yüzünden tamire verdiğim ekran kartında 1 çip yanmış ve sanırım diğerlerinde de sorun olabilirmiş. Sizce bana maliyeti ne olur?
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.401 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #2 RizAirz dedi: FPS düşmesi sorunu yüzünden tamire verdiğim ekran kartında 1 çip yanmış ve sanırım diğerlerinde de sorun olabilirmiş. Sizce bana maliyeti ne olur? Genişletmek için tıkla... Tamire gittiyse 500'den kapıyı açarlar zaten.
RizAirz dedi: FPS düşmesi sorunu yüzünden tamire verdiğim ekran kartında 1 çip yanmış ve sanırım diğerlerinde de sorun olabilirmiş. Sizce bana maliyeti ne olur? Genişletmek için tıkla... Tamire gittiyse 500'den kapıyı açarlar zaten.
R RizAirz Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 97 12 Nisan 2022 #3 odunq dedi: Tamire gittiyse 500'den kapıyı açarlar zaten. Genişletmek için tıkla... teşekkürler