1050 Ti Çözünürlük problemi

gideonhefner

Kilopat
Merhaba. Eski model 1280x800 bir monitörüm ve 1050 Ti ekran kartım var. Geçen yıl kasayı topladığımda mecburen bir VGA HDMI dönüştürücüsüyle monitöre bağladım. Bundan sonra bazen bilgisayar açılırken bazın ASUS yazısında takılıp 2 dakika sonra sinyal yok deyip siyah ekrana düşmeye başladı. Siyah ekrandayken kasadan kapatıp tekrar açtığımızda sorunsuz açılıyordu. Bu şekilde kullanmaya başlaım ancak bu seferde ise 1024X768 ve 800x600 dışında bir seçenek sağlamıyor. Ekran kartı driverı güncel durumda. 1-2 kez kafasına göre normale dönüp 1280x800 gibi seçenekleri seçme şansı verdi ancak 1-2 kez açılıp kapandıktan sonra tekrar sorunlu hale dönüyor. Açılış kapanışta ise her seferinde sinyal yok hatası verip açılıyor veya kapanıyor. Özel çözünürlük ayarlamayı denedim ancak tamamen sinyal yok hatasına dönüşüyor ve açılmıyor. Benzer konularda ekran kartı güncelleme dışında bir çözüm bulamadım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…