1050 Ti Core Clock Ne Kadar Arttırılabilir?

Joshiferxx

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1050 Ti ekran kartım var Core clock hızını ne kadar arttırabilirim? Şu an +30 yaptım arttırmadım korkudan

Deneyerek yapmanız lazım. Birkaç tane overclock rehberi izleyip öğrenin, ondan sonra test ederek yapmanız yeterli. Kesin bir değer asla olmaz overclock meselesinde.

+30, +40 olarak artık takıldığı yere kadar ilerletin. Her frekans arttırışınızda FurMark testi yaparsanız iyi olur en azından bir 10 dakika falan. Ekranda bozulma, donma, kapanma vs. olursa son yaptığınız değeri onar onar azaltarak en doğru değeri bulun. Bulduktan sonra 30 dakika FurMark testi yapmanızı öneririm. Sıcaklıkları da kontrol etmeyi unutmayın.

Ben Zotac mini de +120 civari veridoum Memory ise + 400K'i belleklerle oynamayin hem cok fark yaratmio hem de 2-3 ay sonra ekranında cizgiler cikmasini istemezsin.
Ben Zotac mini de +120 civari veridoum Memory ise + 400 belleklerle oynamayin hem cok fark yaratmio hem de 2-3 ay sonra ekranında cizgiler cikmasini istemezsin.

Kartın ömrü kısalıcaktır fakat illa yapıcam diyorsanız en fazla +98'e kadar arttırın.

Kartın ömrü kısalıcaktır fakat illa yapıcam diyorsanız en fazla +98'e kadar arttırın.
Afterburner üzerinden yapacaksa sonuna kadar arttırsın. O ayarlar üreticinin belirlediği sınıra göre çalışmakta.

Teknoloji şans işidir. Hiç bir şeyde olmayabilir çok şeyde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…