The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #31 HalePlace dedi: Turbox SSD ye kurulu değil. Termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum elimde var şuan. Genişletmek için tıkla... Sistem ne kadarlık? 7-8 ay ve üstüyse o zaman işinize yarar.
HalePlace dedi: Turbox SSD ye kurulu değil. Termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum elimde var şuan. Genişletmek için tıkla... Sistem ne kadarlık? 7-8 ay ve üstüyse o zaman işinize yarar.
3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 4 Nisan 2021 #32 Chitoge Kirisaki dedi: Snowman X6 bile bu işlemciyi soğutamıyor. Dikkatli bakarsan videoda ki işlemci 4.2GHz OC'li. Genişletmek için tıkla... Ona rağmen yüksekte 60 FPS'lere kadar düşüyor. Yine forum darboğaz var dememek için bir tarafını yırtıyor.
Chitoge Kirisaki dedi: Snowman X6 bile bu işlemciyi soğutamıyor. Dikkatli bakarsan videoda ki işlemci 4.2GHz OC'li. Genişletmek için tıkla... Ona rağmen yüksekte 60 FPS'lere kadar düşüyor. Yine forum darboğaz var dememek için bir tarafını yırtıyor.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #33 The G.O.A.T dedi: Sistem ne kadarlık? 7-8 ay ve üstüyse o zaman işinize yarar. Genişletmek için tıkla... 4.5 5 ay.
The G.O.A.T dedi: Sistem ne kadarlık? 7-8 ay ve üstüyse o zaman işinize yarar. Genişletmek için tıkla... 4.5 5 ay.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 4 Nisan 2021 #34 HalePlace dedi: Turbox SSD'ye kurulu değil. Termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum elimde var şu an. Genişletmek için tıkla... O zaman bir de fan temizliği yapabilirsiniz. Bir de o SSD'de bilgi bırakmayın yoksa SSD elinizde kaldığından yok olmasın.
HalePlace dedi: Turbox SSD'ye kurulu değil. Termal macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum elimde var şu an. Genişletmek için tıkla... O zaman bir de fan temizliği yapabilirsiniz. Bir de o SSD'de bilgi bırakmayın yoksa SSD elinizde kaldığından yok olmasın.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #35 Umut 77 dedi: İşlemcinize overclock yaptınız mı? Kaç GHz'de çalışıyor? Genişletmek için tıkla... OC yapmadım. Ascendency dedi: Bu testte GTX 1050 ile 20-30 FPS daha yüksek alınmış. 1050 ve 1050 Ti arasındaki farktan bahsetmeme gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben ölüm maçına girince 65 70 FPS veriyor.
Umut 77 dedi: İşlemcinize overclock yaptınız mı? Kaç GHz'de çalışıyor? Genişletmek için tıkla... OC yapmadım. Ascendency dedi: Bu testte GTX 1050 ile 20-30 FPS daha yüksek alınmış. 1050 ve 1050 Ti arasındaki farktan bahsetmeme gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben ölüm maçına girince 65 70 FPS veriyor.
3 304191 Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 4.927 Makaleler 1 Çözümler 7 4 Nisan 2021 #36 Siz işlemcinin sıcaklığını düşürmenin bir yolunu bulun. 99 derece nasıl kapanmıyor ben anlamadım.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Nisan 2021 #37 304191 dedi: Siz işlemcinin sıcaklığını düşürmenin bir yolunu bulun. 99 derece nasıl kapanmıyor ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Turbox ağam yapmıştır bir şeyler. (Mobil işlemcileri anakarta lehimleyip satan bunu da yapar )
304191 dedi: Siz işlemcinin sıcaklığını düşürmenin bir yolunu bulun. 99 derece nasıl kapanmıyor ben anlamadım. Genişletmek için tıkla... Turbox ağam yapmıştır bir şeyler. (Mobil işlemcileri anakarta lehimleyip satan bunu da yapar )
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 4 Nisan 2021 #38 Chitoge Kirisaki dedi: Turbox ağam yapmıştır bir şeyler. (Mobil işlemcileri anakarta lehimleyip satan bunu da yapar ) Genişletmek için tıkla... Onu cidden yapıyorlar mı?
Chitoge Kirisaki dedi: Turbox ağam yapmıştır bir şeyler. (Mobil işlemcileri anakarta lehimleyip satan bunu da yapar ) Genişletmek için tıkla... Onu cidden yapıyorlar mı?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 4 Nisan 2021 #39 The G.O.A.T dedi: Onu cidden yapıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam .