1050 Ti devri artık bitti mi?

1080p'de eze eze oyun oynamak için en kötü GTX 1660 gibi karta ihtiyacınız var.

Yeni kartlar tanıtılıyor ve rekabet geri dönecek gibi duruyor. GTX 1660 yerini hangi kart alırsa onu tercih etmek en doğrusu olur.

GTX 1050 Ti ilk çıktığında bile giriş-orta arası bir karttı. Madencilik furyası yüzünden RX serisi bulamayan arkadaşlar çok tercih etti.

En kötü GTX1650 alınmalı. GTX1050Ti devri kapandı maalesef.

Online dersteydim yazamadım kusura bakmayın. Cevaplarınız için teşekkür ederim artık indirim kovalayacağız Gaming gecesinden ve yeni kartları bekleyeceğim.

Nasıl yetmez anlamıyom adamlar ultra 40 FPS alıyor. Size yetmiyor mu? Bende GT 730 var en düşük ayarlarda 40 FPS aliyom.

Bende demek istiyorum ki, ben en düşük ayarlarda 40 FPS oynuyom, bu bana yetiyor size ultra 40 FPS yetmiyor mu diyorum.
144Hz monitör 40 fps çok kötü oluyor en az 60 fps lazım akıcı bir oyun deneyimi için bu benim tercihim sen 40 fps le mutlu oluyorsun ben 144 fps de

Şu an sıfırdan sistem toplanırken alınması makul olmaz. Ama devri bitti diyenleri pek anlamıyorum. 59 fps alınca kartı çöpe atan yeni nesil geliyor aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…