Manhunt Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Selamünaleyküm iyi hafta sonları, sorunumu sizle paylaşmak istedim. Yeni ekran kartı aldım GTX 1050 Ti 4 GB fakat ben bunun driverını kuramıyorum kurulum başarısız diyor. Ne yapsam etsem kuramadım yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Selamünaleyküm iyi hafta sonları, sorunumu sizle paylaşmak istedim. Yeni ekran kartı aldım GTX 1050 Ti 4 GB fakat ben bunun driverını kuramıyorum kurulum başarısız diyor. Ne yapsam etsem kuramadım yardım eder misiniz?
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.293 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 DDU programı ile kaldırın driver'ı. Dosya birikintisi kalmasın. W11 mi W10 mu ? windowsun. DDU ile nasıl silinir? : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DDU programı ile kaldırın driver'ı. Dosya birikintisi kalmasın. W11 mi W10 mu ? windowsun. DDU ile nasıl silinir? : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 27 Ağustos 2023 #3 Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Burdan mi indirdiniz?
Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Burdan mi indirdiniz?
Manhunt Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #4 Kokona Shiki dedi: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Buradan mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 Onur Kaan Arslan dedi: DDU programı ile kaldırın driver'ı. Dosya birikintisi kalmasın. W11 mi W10 mu ? windowsun. DDU ile nasıl silinir? : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 DDU ile kaldırdım hiç bir şey kalmadı
Kokona Shiki dedi: Download The Latest Official NVIDIA Drivers Download the latest official NVIDIA drivers to enhance your PC gaming experience and run apps faster. www.nvidia.com Buradan mi indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10 Onur Kaan Arslan dedi: DDU programı ile kaldırın driver'ı. Dosya birikintisi kalmasın. W11 mi W10 mu ? windowsun. DDU ile nasıl silinir? : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Windows 10 DDU ile kaldırdım hiç bir şey kalmadı
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.293 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com LAPTOP DEĞİLSE,MASAÜSTÜ İSE DRİVER BU.
Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com LAPTOP DEĞİLSE,MASAÜSTÜ İSE DRİVER BU.
Manhunt Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #6 Onur Kaan Arslan dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com LAPTOP DEĞİLSE,MASAÜSTÜ İSE DRİVER BU. Genişletmek için tıkla... Reis bunu indirdim zaten ama kurulum başarısız diyor format atmak sizce düzeltirmi ?
Onur Kaan Arslan dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com LAPTOP DEĞİLSE,MASAÜSTÜ İSE DRİVER BU. Genişletmek için tıkla... Reis bunu indirdim zaten ama kurulum başarısız diyor format atmak sizce düzeltirmi ?
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.293 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #7 Manhunt dedi: Reis bunu indirdim zaten ama kurulum başarısız diyor format atmak sizce düzeltirmi ? Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var.
Manhunt dedi: Reis bunu indirdim zaten ama kurulum başarısız diyor format atmak sizce düzeltirmi ? Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var.
Manhunt Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #8 Onur Kaan Arslan dedi: Denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorum başka çözümü yok mu?
Onur Kaan Arslan dedi: Denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Format atmak istemiyorum başka çözümü yok mu?
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.293 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #9 Manhunt dedi: Format atmak istemiyorum başka çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir fikrim yok açıkcası.
Manhunt dedi: Format atmak istemiyorum başka çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir fikrim yok açıkcası.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 28 Ağustos 2023 #10 Manhunt dedi: Reis bunu indirdim zaten ama kurulum başarısız diyor format atmak sizce düzeltirmi ? Genişletmek için tıkla... Bu durumun Windows ile alakasi pek yok bana kalirsa indirdiginiz surucu paketinden kaynakli. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirmeyi deneyin birde.
Manhunt dedi: Reis bunu indirdim zaten ama kurulum başarısız diyor format atmak sizce düzeltirmi ? Genişletmek için tıkla... Bu durumun Windows ile alakasi pek yok bana kalirsa indirdiginiz surucu paketinden kaynakli. En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan indirmeyi deneyin birde.