Bilgisayarı formatlamama rağmen CS:GO Max ayarlardan aşırı düşük FPS alıyorum. Bunun çözümü nedir? Laptopta şarjda oynuyorum, güç seçeneği yüksek performansta.
Özellikler.
i7-8750H.
2, 20 GHz.
16 GB RAM.
GTX 1050 Ti 4 GB.
1TB hard disk.
256 GB SSD.
Bilgisayarı formatlamama rağmen CS:GO Max ayarlardan aşırı düşük FPS alıyorum. Bunun çözümü nedir? Laptopta şarjda oynuyorum, güç seçeneği yüksek performansta.
Özellikler.
i7-8750H.
2, 20 GHz.
16 GB RAM.
GTX 1050 Ti 4 GB.
1TB hard disk.
256 GB SSD.
Özellikler.
i7-8750H.
2, 20 GHz.
16 GB RAM.
GTX 1050 Ti 4 GB.
1TB hard disk.
256 GB SSD.
Özellikler.
i7-8750H.
2, 20 GHz.
16 GB RAM.
GTX 1050 Ti 4 GB.
1TB hard disk.
256 GB SSD.
Hocam size önerin 2 tane sandalyeniz varsa onun arasına laptopu koyun. Hava çıkışını engellemesin yani. Ayrıca YouTube'a "Bilgisayar Hızlandırma" yazarsanız Unlost'un videosunu izleyip performansınızı arttırabilirsiniz. Nvidia Denetim masası ayarında optimum güç seçeneğini gördüm maximum performansa ayarlasanız bence daha iyi olur.
Özellikler.
i7-8750H.
2, 20 GHz.
16 GB RAM.
GTX 1050 Ti 4 GB.
1TB hard disk.
256 GB SSD.
Aynı sorun bende de var bence yeni sürücülerde sorun olabilir, eskiyi deneyin ben müsait bir vakitte DDU ile şuan ki sürümü silip bir önceki sürüme döneceğim. Yeni sürücülerde sorun olabilir eskiden de olmuştu çünkü.