1050 Ti ekran kartı değiştirilmeli mi?

Pekâlâ teşekkürler. 1050 Ti'dan RX 6600e geçmek için kasa değişmeme gerek var mıdır bilginiz var mı?

Uyum sağlayacaktır 7700K ile 3060'ın performans videosunu izledikten sonra 7700 ile RX 6600'ün uyum sağlaması zor değil. RX 6600 öyle devasa bir kart değil rahat sığacaktır diyorum ek olarak güç tüketimi de oldukça düşük oyunlarda 100w civarı çekiyor.

1660 Super'den daha güçlü ve yeni, performans olarak RTX 2060 Super ile denk takılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pekâlâ teşekkürler. 1050 Ti'dan RX 6600e geçmek için kasa değişmeme gerek var mıdır bilginiz var mı?

Veyahut bilgisayarın diger ozellikleriyle uyum sağlar mı 6600.
RX 6600 sizin için çok iyi bir seçim olur. FPS değerleriniz ortalama 3-4 katına çıkar.

Kasanız normal boyutlardan çok daha küçük değilse standart bir herhangi bir Kasaya Sapphire Pulse RX 6600 çift fanlı modeli kasanıza sığar.

Son olarak RX 6600 sisteminizin diğer parçaları ile de uyumludur. Sadece PSU açısından uyumsuzluk olabilir bu yüzden güç kaynağınızı paylaşırsanız sisteminiz için tam olarak uyumlu olup olmadığını söyleyebilirim.

Hocam RTX 2060 diğer ikisine göre çok çok yüksek ve iyi bir model. 1660 Super için ise RX 6600'ün gerisinde olduğunu okumuştum birçok yerde. Hatta 1660 Super satıp 6600e geçen çok kişi var. Ancak siz ikisi arasından 1660 Super'i mi öneriyorsunuz?

Hocam güç kaynağı derken ne demek istiyorsunuz tam olarak anlayamadım nasıl öğrenebilirim veya?

RTX 2060'ın neresi yüksek yanlış biliyorsun. RX 6600 şu anda hem RTX 2060'ın hem de 2060 Super'in önünde bir kart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pardon hocam. Yanlış biliyormuşum. Ama 2060 6600'den 3K daha pahalı beni biraz da bu yanılttı. Her neyse 1660 Super ile RX 6600 arasında hangisini öneriyorsunuz?

Pardon hocam. Yanlış biliyormuşum. Ama 2060 6600'den 3K daha pahalı beni biraz da bu yanılttı. Her neyse 1660 Super ile RX 6600 arasında hangisini öneriyorsunuz?

RX 6600 şu anda piyasada bulabileceğin en f/p karttır. NVIDIA'ların piyasası düzelmedi gereksiz pahalı satılıyorlar.

RX 6600 şu anda piyasada bulabileceğin en F/P karttır. NVIDIA'ların piyasası düzelmedi gereksiz pahalı satılıyorlar.

Hocam önceden hiç AMD kullanmadım fakat bir problem çıkar mı çünkü verdiği performansa göre çok ucuz geldi gözüme NVIDIA'ya göre. Yoksa NVIDIA sadece marka olduğundan mı bu kadar pahalı. Apple gibi.

Markadan ziyade arz-talep meselesi. NVIDIA'ya çok daha fazla talep var AMD'ye göre. Pahalı olmasına bu da bir etken. Fakat AMD, 6000 serisinde iyi toparladı. Yiğidi öldür hakkını yeme. Merak etme, sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…