1050 Ti ekran kartının MHz değerleri normal mi?

660610

Centipat
Merhaba. ASUS Expedition 1050 Ti kullanıyorum ve OC yapmak istemiyorum sizce standart mı yoksa ocli mi?

Değerleri

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    42,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 33
Kartınız Expedition model değil Expedition OC model. Yani fabrika çıkışlı hız aşırtılmış olarak 1455MHz geliyor. Düz Expedition'lar 1392MHz geliyor.

OC yapmanızı tavsiye etmem zaten kartın soğutması pek iyi değil. 4 yıl o kartı kullandığım için tavsiyem yapmamanız olur. 1455MHz'de bile 70 75 derece arasında geziyor kart. Ya fanların devirini yüksek tutup hız aşırtma yapacaksınız (çok ses oluyor) ya da zaten halihazırda hız aşırtılmış kartınızı kullanın.

GPU Tweak üzerinden hız aşırtma moduna getirerek ufak bir hız aşırtmayı otomatik yapabilirsiniz ondan zarar gelmez.

Ben zaten fabrika çıkışlı kullanmak istiyorum. Yani bu değerler fabrika çıkışlımı yoksa OC yapılmış ayarlar mı? Araştırdığımda 1392 MHz diyordu ama.

Ben zaten fabrika çıkışlı kullanmak istiyorum. Yani bu değerler fabrika çıkışlımı yoksa OC yapılmış ayarlar mı? Araştırdığımda 1392 MHz diyordu ama.

Dediğim gibi 2 tane Expedition modeli var. Düz Expedition olan 1392MHz, Expedition OC olan 1455MHz. Sizdeki eğer ayar yapmadan 1455MHz ise OC modeli.

Peki anladım yani bendeki model OC yapılmamış fabrika ayarında değil mi? Kendisi bu değerlerde herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…