1050 Ti görüntü vermiyor

Gürkan61

Decapat
  • Asus prime B360m-k anakart
  • RAM Gskill ripjaws 8 GB 2400 MHz
  • i3 8100
  • 1050 Ti Gaming X
  • High Power 500w
Ekran kartı ve Power hariç parçaların hepsi bir haftalık. Ekran kartını ve Poweri geçen sene haziranda sıfır almiştım. Eski sistemimde çalışıyordu. Bir ay kadar boş durdu. Ekran kartını ilk taktım düğmeye bastığımda ekran kartının fanları son hızda çalışıyor hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Onboarddan denedim görüntü aldım eski güç kaynağı takılmayan ekran kartımı denedim gene görüntü var 1050 Ti'dan görüntü alamadım. Sebebi güç kaynağı mıdır? Ekran kartı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Asus prime B360m-k anakart
  • RAM Gskill ripjaws 8 GB 2400 MHz
  • i3 8100
  • 1050 Ti Gaming X
  • High Power 500w
Ekran kartı ve Power hariç parçaların hepsi bir haftalık. Ekran kartını ve Poweri geçen sene haziranda sıfır almiştım. Eski sistemimde çalışıyordu. Bir ay kadar boş durdu. Ekran kartını ilk taktım düğmeye bastığımda ekran kartının fanları son hızda çalışıyor hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. Onboarddan denedim görüntü aldım eski güç kaynağı takılmayan ekran kartımı denedim gene görüntü var 1050 Ti'dan görüntü alamadım. Sebebi güç kaynağı mıdır? Ekran kartı mıdır?
Yanlış anlamadıysam, GTX 1050 Tİ dışında ikisinden de görüntü almışsınız. Bu durum da sıkıntı ekran kartında gibi gözüküyor. Tavsiyem Garantiye gönderin.

İadeye zorlayın, hiçbir çareniz kalmadığı zaman garantiye gönderin. Yasal haklarınızı araştırın biraz 1 hafta içersinde yanılmıyorsam ne koşulda olursa olsun iade almak zorundalar. Ekran kartı daha şimdiden problemliyse senelerce götürmez.

İadeye zorlayın, hiçbir çareniz kalmadığı zaman garantiye gönderin. Yasal haklarınızı araştırın biraz 1 hafta içersinde yanılmıyorsam ne koşulda olursa olsun iade almak zorundalar. Ekran kartı daha şimdiden problemliyse senelerce götürmez.
Ekran kartını alalı 1 sene geçmiş. Yani iade edemez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı