1050 Ti gücünü nereden alıyor?

@couL Hocam sorayım kartla ilgili. Taktınız direk açıldı pc, sonra driveri kurdunuz değil mi pc açılınca ? Bende upgrade yapacağımda.
evet öncesinde ddu ile 1050ti driveri sildim ve kapattım bilgisayarı daha sonra söküp 1660s taktım. daha sonra da driver kurdum ve kullanmaya başladım.

evet öncesinde ddu ile 1050ti driveri sildim ve kapattım bilgisayarı daha sonra söküp 1660s taktım. daha sonra da driver kurdum ve kullanmaya başladım.
Teşekkür ederim. DDU beni zorlayacak. Çünkü yeniden başlatıp güvenli mod ile başlatıyor. Ve benim monitörüm restart atmadan görüntü vermiyor.

bende bu arada 1500x işlemci vardı ve darboğaz olup olmayacağı konusunda şüphelerim vardı. 15 dakika boyunca zorladım apex legends'da sistemi değerleri atıyorum genelde böyle değerler herhangi bir problem var mı acaba? kartın derecesi biraz yüksek gibi geldi bana. Şu an takılı olan kart Gigabyte Geforce 1660 Super 6gb OC 2 fanlı modeli bu arada.

Dosya Ekleri

• 20200818_130256.jpg
    644,6 KB · Görüntüleme: 39

Windforce ise, soğutması kötü maalesef. O ısılar yüksek geldi benim gözüme de. 1500X ile darboğaz olacağını sanmıyorum. Resimde darboğaz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…