Bazkarda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #11 EsTable dedi: Soğutma olarak az fark var ve bazı oyunlarda çok az FPS farkı olabiliyor 2 3 FPS gibi. O da zaten az FPS alınan oyunlarda fark edilir. Genişletmek için tıkla... pubg oynadın mı hiç pubg oynicam genellikle kaç fps ?
EsTable dedi: Soğutma olarak az fark var ve bazı oyunlarda çok az FPS farkı olabiliyor 2 3 FPS gibi. O da zaten az FPS alınan oyunlarda fark edilir. Genişletmek için tıkla... pubg oynadın mı hiç pubg oynicam genellikle kaç fps ?
E EsTable Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #12 Bazkarda dedi: PUBG oynadın mı hiç PUBG oynayacagım genellikle kaç FPS? Genişletmek için tıkla... Hocam oynadım da üstünden bir buçuk yıl geçti tam hatırlamıyorum.
Bazkarda dedi: PUBG oynadın mı hiç PUBG oynayacagım genellikle kaç FPS? Genişletmek için tıkla... Hocam oynadım da üstünden bir buçuk yıl geçti tam hatırlamıyorum.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #13 Bazkarda dedi: PUBG oynadın mı hiç PUBG oynayacagım genellikle kaç FPS? Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bazkarda dedi: PUBG oynadın mı hiç PUBG oynayacagım genellikle kaç FPS? Genişletmek için tıkla... Hocam internette araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bazkarda Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2021 #14 Rexie dedi: Hocam internette araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... internetten baktığımda aynı sezon içinde birbirinden farklı fps ler gördüm o yüzden yazdım
Rexie dedi: Hocam internette araştırabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... internetten baktığımda aynı sezon içinde birbirinden farklı fps ler gördüm o yüzden yazdım