İşlemci Intel Core i5 6400. 16 GB RAM... Bende ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1050 Ti OC var ve bu ekran kartı Power'den güç istiyor. PSU'umda ekran kartı güç kablosu yok, bu yüzden dönüştürücü ile güç vermeyi düşünüyorum. Sizce 350 watt PSU yeterli mi + dönüştürücü ile açar mı?
Kağıt üzerinde yeterli ama pratikte yeterli gelmeme ihtimali çok yüksek. 12V kanalından kaç w verebiliyor bilmiyoruz ama 200'ün üzerinde vereceğini sanmıyorum. Güç kaynağının marka modelini veya üzerindeki etiketi atarsanız daha net bir cevap verebilirim ama imkanınız varsa 2. el de olsa yeni bir güç kaynağı bakmaya çalışın.
Kağıt üzerinde yeterli ama pratikte yeterli gelmeme ihtimali çok yüksek. 12v kanalından kaç W verebiliyor bilmiyoruz ama 200'ün üzerinde vereceğini sanmıyorum. Güç kaynağının marka modelini veya üzerindeki etiketi atarsanız daha net bir cevap verebilirim ama imkanınız varsa 2. el de olsa yeni bir güç kaynağı bakmaya çalışın.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4G Gaming Ekran Kartı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ROG Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4G Gaming Ekran Kartı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.