1050 Ti için 5000 TL'ye kadar Anakart, İşlemci, RAM önerisi

ReqSeuZ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an kullandığım sistemim artık yetersiz gelmeye başladı bu yüzden kendimce bazı yükseltmeler yapmaya karar verdim. Şu anki sistemimde FX6300 işlemci ve GTX 1050 Ti var. Genelde oynadığım oyunlar CS,BF ve LoL tarzı oyunlar. Ekran kartım bana yeter diye düşüyorum.
Ryzen 5 5600, B450 ve 16 GB RAM almayı düşünüyorum. İşlemci iyi olsun istiyorum çünkü ileride ekran kartımı da değiştirebilirim. 5000 TL bütçem var. Bu anakart ve RAM için fiyat performans olarak hangi modelleri alayım? Şu bilgisayar parçalarını uzun süredir hiç takip etmedim.
Yardımınız için teşekkürler.

Goodram 8GB 3600 Mhz DDR4 IRP-K3600D4V64L18S/8G Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Bütçe dahilinde 1 ya da 2 tane)

@The Prodigy
Önerin için teşekkürler bu Micro ATX anakartlar ileride sıkıntı çıkarır mı bana çok küçük bir garip geliyor.

@The Prodigy
Önerin için teşekkürler bu Micro ATX anakartlar ileride sıkıntı çıkarır mı bana çok küçük bir garip geliyor.
Nasıl bir sorun çıkartsın ki? Çıkartmaz.

Bunlar var en ucuz. mATX olarak bunlara da bakabilirsiniz.

Öncelikle önerim her parça için ayrı konu açın daha ayrıntılı seçim olur. Micro ATX anakart sorun çıkartmaz. ATX istiyor iseniz kasanıza sığması lazım, ATX anakartlar 2K'den başlıyor.

Bu üçlüyü almaya karar verdim sayılır o halde.
Anakartı alırken bakmam gereken model yılı falan var mı Ryzen 5600 desteklemesi için.

AM4 soket, guncel BIOS'a sahip her anakart destekler.

Ekstra birde uygun fiyatlı m2 ssd önerebilir misiniz

Ekstra birde uygun fiyatlı m2 ssd önerebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…